Spor
  • 15.3.2017 23:55

Hünerli eller Balıkesirspor için çalıştı

Balıkesir Karesi Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim gören kursiyerler, Balıkesirspor'un renklerinden ve armasından oluşan birbirinden güzel tasarım ürünlerini satışa çıkardı. Kursiyerler, satıştan elde edilecek geliri kulübe bağışlayacaklarını açıkladı.

Karesi Halk Eğitim merkezinde kursiyerler ve öğretmenler tarafından üretilen Balıkesirspor temalı ürünler satışa çıkacak. Karesi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Canseven, "Öğretmen ve kursiyerlerimiz, kurs harici yaptıkları Balıkesirspor armalı ürünleri sergide satarak gelecek geliri Balıkesirspor'a verecekler. Hocalarımızla birlikte tema olarak Balıkesirspor'u seçtik. 5-6 aylık bir çalışma sonucunda alanlarında görev yapan öğretmenlerimiz, takı tasarımdan keçeye kadarçok sayıda el sanatı ile Balıkesirspor armalı logolu temalı ürünler yaptılar. Buradaki yapılan ürünleri sergi sırasında maliyetine satış yaparak, elde edilen geliri Balıkesirspor'a bağışlayacağız" dedi.

300 civarında farklı ürün hazırladıklarını açıklayan Canseven, "Ana hedefimiz gelirden çok, bu ürünlere Balıkesirspor taraftarının ailelerin ve çocukların sahip olması ve Balıkesirspor sevgisi aidiyet duygusunun kazandırılması ve geliştirilmesini taraftarlık bilincinin geliştirilmesini istiyoruz. Sporun kardeşlik, birlik beraberlik olduğunu, tüm aile ve çocuklarla birlikte Balıkesirspor'a taraftar kazandırmak istiyoruz. 300'e yakın Balıkesirspor ürünü var. Binden fazla ürün sergilenip, satışa sunulacak. Bizim ana hedefimiz Balıkesirspor'a yardımdan çok, Balıkesirspor'un arma aşkı ve Balıkesirspor sevgisini kazandırılması. Bizim maddi bir hedefimiz yok. Ama bu ürünlerin hepsinin satılacağını bekliyoruz. Balıkesirspor taraftarlarının almasını istiyoruz. El sanatları dersi veren yüze yakın öğretmenin ve kursiyerlerin gördükleri kurs harici üretilen ürünlerdir. Balıkesirspor ürünleri için komisyonda bulunan Asiye Aslantekin, Sevda Diçer, Çiğdem Bayram öğretmenler el ürünlerinde, Cam öğretmeni olarak Davut Tapan hocamız kursiyer öğrencilerimize yardımcı oldular. Cuma günü Balıkesirspor ürünleri sergisinin açılışına Balıkesirspor'lu futbolcular ile Teknik Direktör Can Cangök hocamız ile teknik heyet de katılacak" dedi.

Hüseyin Tokmak

Güncellenme Tarihi : 15.3.2017 23:56

İLGİLİ HABERLER