Spor
  • 18.10.2018 15:47

İngiliz basınının Emre Mor yorumu şaşırttı

İngilizler, Celta Vigo'da kadroya bile giremeyen Emre Mor'un düşüşünü örnek göstererek, "Tüm genç oyuncular için bir uyarı bir örnek niteliğinde" yorumunda bulundu.

Milli takımda bir dönem potansiyeliyle parlayan Emre Mor, son dönemdeki düşüşüyle dikkat çekmeye devam ediyor. İngiliz basınına yansıyan bu durum için geniş bir haber toparlandı.

EMRE GİBİ OLMAYIN

Emre Mor için, “Emre Mor’un zarafetten düşüşü… Tüm genç oyuncular için bir uyarı bir örnek niteliğinde” benzetmesi yapıldı.

TÜRK MESSİ

Haziran 2016’da Danimarka’da FC Nordsjaelland’da oynarken , ‘Türk Messi’ olarak anıldığı hatırlatılan Emre’nin doğal yeteneği ve teknik özellikleriyle Avrupa’nın en potansiyelli ismi olduğu hatırlatıldı.

Türk Milli Takımı ve Borussia Dortmund çıkışları da anımsatılan 21 yaşındaki yıldızın, Dortmund’da Thomas Tuchel’in sabrını tükettiği, Milli Takım’dan kesildiği, saha dışı olaylarla anıldığı aktarıldı.

ABARTILI PAYLAŞIMLAR

Buna karşın Real Madrid ve Barcelona’da oynama hayaliyle İspanya’ya gittiği ve Celta Vigo ile anlaştığı kaydedilen Emre Mor’un performansından çok antrenörlerle sorun yaşaması, kadro dışı kalmaları, sosyal medyadaki abartılı paylaşımları hatta kendisine yaptırdığı taht şeklinde koltukla hep farklı şekilde gündemde olduğu ifade edildi.

Emre Mor üzerinden örnekler verilip, futbolda, sadece yeteneğin yeterli olmayacağı, futbol disiplini ve prensiplerinin de olması gerektiği vurgulandı. Ancak Emre’nin henüz 21 yaşında olduğu ve önünde şansların tükenmediği dile getirildi.

Güncellenme Tarihi : 18.10.2018 15:49

İLGİLİ HABERLER