Spor
  • 28.9.2011 00:51

İNTER CSKA MOSKOVA'YI DEPLASMANDA DEVİRDİ

İnter'in kazanmasından sonra Trabzonspor'un maçı daha önemli bir hale geldi.Temsilcimiz bu maçtan 3 puan çıkarısa gruptan çıkma adına önemli bir avantaj kazanacak.
Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Trabzonspor'un da yer aldığı B Grubu mücadelesinde Inter, deplasmanda CSKA Moskova'yı 3-2 mağlup etti ve ilk puanlarını aldı.

B Grubu'ndaki ilk maçında Trabzonspor'a 1-0 mağlup olan İtalyan temsilcisi Inter, zorlu Rusya deplasmanında maça etkili başlayan taraf oldu.
Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Trabzonspor'un da yer aldığı B Grubu mücadelesinde Inter, deplasmanda CSKA Moskova'yı 3-2 mağlup etti ve ilk puanlarını aldı.
Sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda CSKA Moskova'nın kalecisi Vladimir Gabulov, boşa çıktı. Arka direkte topla buluşan Lucio, boş kaleye topu göndermekte zorlanmadı ve Inter'i 1-0 öne geçirdi.

Ev sahibi CSKA Moskova, beraberlik golünü ararken kalesinde ikinci golü gördü. Hızlı gelişen Inter atağında Yuto Nagatomo, sağ kanattan çalımlarla ceza sahasına girdi. Onun ortasında, kale sahası içinde Pazzini, 23'te farkı ikiye çıkardı.

Maçın ilk devresi bu sonuçla bitecekken sahneye Dzagoev çıktı. 45+2'de genç oyuncunun harika frikiğinde kaleci Julio Cesar'ın yapacak çok şeyi yoktu. Soyunma odasına giderken CSKA Moskova, farkı 1'e indirdi.

Beraberlik için umutlanan ev sahibi, baskılarını dakikalar ilerledikçe artırdı. Ve sonunda beklenen beraberlik golü Brezilyalı oyuncu Vagner Love'dan 77'inci dakikada geldi. Ceza sahası içinde topla buluşan golcü oyuncu, topu sağ ayağına alıp, çok sert vurdu ve CSKA Moskova adına beraberliği sağladı.

Ancak CSKA Moskova'nın beraberlik sevinci sadece 1 dakika sürdü. Cambiasso'nun pası ile savunmanın arkasına sarkan Arjantinli Zarate, güzel bir kontrolün ardından sol ayağı ile çok sert vurdu ve Inter'i yeniden öne geçirdi.

Maçın kalan dakikalarında iki takım da başka gol bulamadı ve karşılaşma Inter'in 3-2'lik galibiyeti ile sona erdi. Bu sonucun ardından Inter, B Grubu'nda ilk puanları ile tanışırken, CSKA Moskova ise 1 puanda kaldı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:40

İLGİLİ HABERLER