Spor
  • 11.7.2014 21:27

İşte Cesare Prandelli'nin şampiyonluk konuşması


Roberto Mancini'nin yerine göreve getirilen Cesare Prandelli,Galatasaray'daki ilk antrenmanını Mustafa Göksel değerlendirdi.

Saat; 17.00'de başlayan antrenmana sarı kırmızılıların yeni teknik direktörü Cesare Prandelli ilk kez katıldı.

Antrenman öncesi tüm futbolcuları soyunma odası çıkışında karşılayan İtalyan tekniik adam bazı futbolcularla da kısa sohbetler gerçekleştirdi.

Semih Kaya'ya gözündeki rahatsızlığı soran tecrübeli çalıştırıcı Bruma ile de yakından ilgilendi. Ayrıca Prandelli'nin antrenman esnasında da Bruma'yla kısa bir görüşme gerçekleştirmesi dikkatlerden kaçmadı. Takımla tanıştıktan sonra tüm teknik heyet ve futbolcular gazetecilere poz verdi.

İlk antrenmanda şampiyonluk konuşması

Prandelli futbolcularla antrenman öncesi yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı;

" Öncelikle buarada olduğum için çok mutluyum. Buraya şampiyonluk için geldim. Hepimiz şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Başkana Galatasaray'ı şampiyon yapacağımızı belirttim ve bunun üstüne konuştum bundan sonra hepimiz bunun için kenetleneceğiz. "

Futbolculara yakın ilgi 
Prandelli antrenman başından itibaren tüm futbolculara yakın ilgi gösterirken Taffarel'den de oyuncular hakkında bilgiler aldı. Takımın sağlık heyeti ve Scout ekibiyle de bir görüşme gerçekleştiren İtalyan hoca yardımcılarıyla da değerlendirmelerde bulundu.

Florya'da çalışanların ilk gün izlenimleri de Prandelli hakkında oldukça olumluydu. Tecrübeli çalıştırıcının güler yüzlü oluşu ve herkese yakın ilgi göstermesi Florya'daki çalışanların sempatisini kazandı.

Ayrıca Cesare Prandelli'nin ilk antrenmanında futbolculara çift kale maç yaptırması dikkat çekerken İtalyan hocanın bu tercihinin takımı çıplak gözle izlemek istemesi olarak yorumlandı.

 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:26

İLGİLİ HABERLER