Spor
  • 16.8.2018 23:55

İşte Emre Akbaba'nın Fenerbahçe cevabı

Fenerbahçe, adı sıklıkla Galaasaray’la anılan Emre Akbaba için Aytemiz Alanyaspor’a resmi teklif yaparak transfer döneminin en büyük sürprizlerinden birine imza attı. Fenerbahçe’nin teklifinin detayları belli olurken 25 yaşındaki oyuncunun da bu teklife verdiği cevap belli oldu.

Emre Akbaba'nın geleceği transfer döneminin en sıcak gündem başlığı olarak göze çarparken Fenerbahçe bugün 25 yaşındaki oyuncu için kulübüne resmi teklifte bulundu. Emre Akbaba'nın bu teklife verdiği cevap da belli oldu.

Habertürk'ün haberine göre Fenerbahçe, Emre için Aytemiz Alanyaspor'a 4 milyon Euro bonservis bedeli teklif etti ve iki kulüp arasında anlaşma sağlandı. Buna karşın Emre Akbaba'nın yanıtı Galatasaray'ın elini güçlendirdi.

BİP Spor'un haberine göre Emre Akbaba, Fenerbahçe'nin resmi teklifine karşın, "Galatasaray'da oynamak istiyorum." dedi ve sarı lacivertli ekibe kapıları kapattı. Öte yandan Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, A Spor'a yaptığı açıklamada, Emre Akbaba transferindeki son durumu şu sözlerle açıkladı, "Bir teklif daha sunduk, bu teklif ile ilgili geri dönüş bekliyoruz. Yarın Alanyaspor başkanı ile bir kez daha görüşeceğiz."

Geçtiğimiz sezon Aytemiz Alanyaspor ile 34 resmi maça çıkan Emre, bu maçlarda 14 gol ve 9 asistle oynayarak tranfer döneminin en gözde oyuncularından biri haline geldi. 25 yaşındaki oyuncu gösterdiği performansla milli takıma kadar yükseldi ve 5 kez giydiği Türkiye formasıyla 1 gol attı.

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 17.8.2018 00:07

İLGİLİ HABERLER