Spor
  • 25.10.2014 22:05

İşte Galatasaray’daki seçimden ilginç görüntüler

Sarı kırmızılı kulüpte bugün yapılan seçimli olağanüstü genel kurulda Alp Yalman ile yarışan Duygun Yarsuvat, Galatasaray’ın 35. başkanı seçildi.
Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda yapılan genel kurulda Alp Yalman için ’sarı’, Duygun Yarsuvat için ise ’kırmızı’ oy pusulası kullanıldı. Açılan sandıklar sonucunda Yarsuvat 1777 oy alırken, Yalman ise 1566 oyda kaldı.

GALATASARAY BAŞKANI YARSUVAT: "HER ŞEY GALATASARAY İÇİN"

"ALP YALMAN KARDEŞİM SEÇİMİ KAZANSAYDI BEN ONA YARDIMCI OLACAKTIM. BEN KAZANDIM, EMİNİM O DA BANA YARDIMCI OLACAKTIR, BUNDAN HİÇ KUŞKUNUZ OLMASIN"

Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı sonucunda Galatasaray'ın 35. Başkanı olan Duygun Yarsuvat, seçimin ardından kürsüde teşekkür konuşması yaptı.

Yarsuvat şunları söyledi;

"Sevgili dostlar, Sevgili Galatasaraylılar,

Buraya kadar gelerek sabah 10'dan bu saatlere kadar beklediniz. Sayın basın mensupları, sizlere de çok teşekkür ediyorum. Geldiniz ve buradan haberleri paylaşmak için çalıştınız.

Sizlere, burada bulunduğunuz için teşekkür ediyorum ve bu seçimin sonucunun her zaman söylediğim gibi demokratik olduğunu görüyorum.

Divan Heyeti'ne de teşekkür ediyorum. Divan Heyeti Başkanı İrfan Aktar kardeşim ve diğer mensuplar çok özveriyle çalıştılar ve bu işin de altından rahatlıkla çıktılar.

Teşekkür etmek istediğim bir başka grup da var. Bu grup, seçim ofisinde sabahtan akşama kadar çalışan, ellerinden gelen her şeyi yapan ve seçimin kazanılmasında da çok yararlı işler yapan arkadaşlarımdır. Hatta bunlardan birisi, size de belirteyim, bir trafik kazası geçirdi, araba ayağının üzerinden geçti, buna rağmen gelip özveriyle çalışmalarını sürdürdü. Ona da özel olarak teşekkür etmek istiyorum.

Değerli Dostlar,

Bugünkü seçim, Galatasaray Camiası içinde yapılan bir seçimdir ancak esasında birbirimizden hiç farkımız yoktur. Çünkü biz Galatasaraylıyız. Alp Yalman kardeşim seçimi kazansaydı ben ona yardımcı olacaktım. Ben kazandım, eminim o da bana yardımcı olacaktır, bundan hiç kuşkunuz olmasın. Biz kardeşliği, insana sevgiyi ortaya koymak için bir araya geldik. Galatasaraylılar böyle bir yetiştirilme tarzına sahiptir. Biz insancıl, hümanist düşünceye sahip insanlardan oluşuyoruz. Ve toplumlar içinde de farkımız bu şekilde oluşuyor. Biz entelektüel seviyemiz yüksek olduğu için değil, insanı sevdiğimiz, insana değer verdiğimiz için diğerlerinden farklıyız.

Görüyorum ki sabahtan beri tüm enerjinizle buradasınız. Enerjinizden bir şey kaybetmemişsiniz. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Galatasaray'ın bugünü, Galatasaray'ın yarını için birlikte olmayı temenni ediyorum ve istiyorum.

Her şey Galatasaray için."

Başkan Duygun Yarsuvat, konuşmasının ardından Yönetim Kurulu'nda görevli ekip arkadaşlarını sahneye davet etti. Kurul fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:48

İLGİLİ HABERLER