Spor
  • 17.10.2006 12:39

İŞTE TRABZONSPOR'UN YENİ STADI!..

Trabzonspor'un daha modern bir stada kavuşması için yapılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Avrupa'nın birçok ünlü statlarını inşa eden Ballast Nedam firması ve TCN Property Projects ile birlikte yürütülen stat projesinin ön fizibilite raporu tamamlandı. Projede gelinen noktayla ilgili Ballast Nedam firması ve TCN Property Projects yetkilileri Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile bir görüşme gerçekleştirdi ve stadın iki model resmi başkan Albayrak'a verildi.

4 SAATLİK GÖRÜŞME

Başkan Albayrak, Ballast Nedam Genel Müdürü R.L.M. Jacobs, firma yetkilileri ve TCN Property Projects Satış Müdiresi Manon L.A. Snel'in de katılımıyla, projenin taslağı, şu ana kadar yapılan çalışmalar ve projenin finansman yöntemleri üzerinde gelinen son nokta, 4 saat süren bir toplantıda tartışıldı. Toplantının sonunda Genel Müdür R.L.M. Jacobs, projenin hazırlanıp, bitmiş haliyle yapılan illüstrasyon çalışmasının iki model resmini Başkan Nuri Albayrak'a teslim etti.

Stadın modeli tasarlandı

Firma yetkilileri ve Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, 4 saat süren toplantıda projeyi en ince detaylarına kadar görüştü. Ballast Nedam Genel Müdürü Jacobs, firma yetkilileri ve TCN Property Satış Müdiresi Snel'in bulunduğu görüşmede başkan Albayrak'a stat modeli sunuldu. Toplantı boyunca, gelinen nokta ve bundan sonra izlenecek politika değerlendirildi. Genel Müdür Jacobs ve başkan Nuri Albayrak Trabzonspor'un yeni stadının iki model resmiyle birlikte basın mensuplarına poz verdi.

G.Birliği mesaisi başladı

Kayseri Erciyespor'u kendi sahasında 3-1 mağlup ederek ligin 4. sırasına yerleşen Trabzonspor, bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından dün başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ziya Doğan yönetimindeki idmanda bordo mavili futbolcular kondisyon çalışmasının ardından dar alanda pres ve çabukluk çalışmayı yaparak idmanı bitirdi. Karadeniz ekibi, bugün saat 10.30 ve 18.00'de olmak üzere çift idman yapacak.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 02:22

İLGİLİ HABERLER