Spor
  • 3.4.2005 02:45

İŞTE YILMAZ VURAL'IN OYUNCULARINA SİLLE - TOKAT GİRİŞTİĞİ AN

A.Gücü Teknik Direktörü Vural, kritik Sakarya maçının 52. dakikasında oyundan atılan iki futbolcusunu tartakladı. Vural, karşılaşma sonrası, "Ben onların hem ağabeyi hem babası sayılırım. Yeri geldiğinde tokat da atabilirim" dedi.

Ankara'da dün oynanan Ankaragücü-Sakaryaspor maçında, sahalarda ender görülen bir olay yaşandı. Başkent ekibinin teknik direktörü Yılmaz Vural, kırmızı kart gören futbolcusu Effa'yı binlerce kişinin ve TV kameralarının önünde tokatladı.



Futbolseverlerin şaşkınlıkla izlediği olay maçın 52. dakikasında yaşandı. Ankaragücülü Effa, topsuz alanda Mustafa Sert'in ayağına basınca hakem Cüneyt Çakır'dan kırmızı kart gördü. Sarı lacivertliler hakem Çakır'a itiraz ederken, Çakır kendisine küfür eden Adem'i de kırmızı kartla oyundan ihraç etti. Bu sırada iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. Hakem Cüneyt Çakır, olaylara karışan Ankaragücülü Ali Akdeniz ve Sakaryaspor kalecisi Şenol'a da sarı kart gösterdi.

Ortalığın yatışmasının ardından, kırmızı kart gören Effa ve Adem, saha kenarına çıkarıldı. Ancak, oyuncularının kırmızı kart görmesine sinirlenen Ankaragücü Teknik Direktörü Yılmaz Vural, hışımla Effa ve Adem'in üzerine yürüdü. Yardımcılarının çabalarına rağmen yatışmayan Vural, Effa'ya önce tokat attı, ardından yumrukla vurdu. Bir türlü durdurulamayan Vural, kırmızı kart gören diğer oyuncusu Adem'e de tokat attı. Olaylar, yardımcı antrenörlerin ve saha görevlilerinin çabalarıyla büyümeden yatıştırıldı.

Vural, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, olayla ilgili olarak, "Bir takımın kaderiyle bu kadar oynanmaz. O yüzden onlara bu kadar tepki gösterdim. Ben onların hem ağabeyi hem babası sayılırım. Yeri geldiğinde tokat da atabilirim" dedi.

VURAL, ÖNCE EFFA’YI SONRA ADEM’İ DÖVDÜ

Ankaragücü Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ligdeki konumları açısından büyük önem taşıyan Sakaryaspor maçında Effa ve Adem’in gereksiz yere kırmızı kart görmesiyle çılgına döndü. Yardımcılarının engelleme çabasına rağmen iki oyuncunun üzerine yürüyen Vural, önce Effa’ya tokat ve yumrukla vurdu. Ardından, Adem’i tokatladı. Vural maç sonrası, ‘Bir takımın kaderiyle bu kadar oynanmaz. O yüzden bu kadar tepki gösterdim’ açıklamasını yaptı.


 

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:24

İLGİLİ HABERLER