Spor
  • 30.7.2016 00:25

Jan Olde Riekerink yeni transfer müjdesini verdi

Riekerink'ten transfer müjdesi! 'Haftaya geliyorlar...'

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Manchester United maçı öncesi konuştu.

Galatasaray'ın Hollandalı teknik direktörü Jan Olde Riekerink, Cumartesi günü Manchestyer United ile oynayacakları hazırlık maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"BEŞİKTAŞ MAÇINA KADAR..."
Jan Olde Riekerink, "Takımı geçen senenin sonlarından itibaren tanıyorum. İyi bir hazırlık süreci geçirdik. bazı arkadaşlara milli takımdan dolayı dinlenmeleri için izin verdik. Manchester United çok önemli bir rakip, iki büyük takımın iyi bir maçı olacak. Beşiktaş maçına kadar her anlamda iyi hazırlanmaya çalışıyoruz. Manchester United maçı iyi bir sınav olacak. Daha sonra Atletico Madrid maçı da var, bu büyük maçlar takımı sezona iyi hazırlar" dedi.

"YENİ TRANSFERLER HAFTAYA GELECEK"
Jan Olde Riekerink yeni transferlerle ilgili sorular üzerine, "Önümüzdeki hafta yeni transferlerimiz aramıza katılacak" diye konuştu. 

"ZLATAN'IN MANCHESTER'A GELMESİ..."
"Zlatan'ı Ajax'ın alt yapısında tanıyorsunuz, neler yapabilir?" sorusuna cevap veren Riekerink, "Manchester United hocası gibi cevap vereceğim sanırım. Zlatan'ı ilk yıllarından tanıyorum. Şimdi kariyerinin en üst noktasında. Bu tip oyuncuların bir takıma, bir lige gelmesi hep artıdır. İngiltere'de şimdi Zlatan formalı çocuklar göreceksiniz. Zlatan'ın Manchester'a gelmesi olumlu katkı yapar." ifadelerini kullandı.

DENAYER VE LUCAS İÇİN AÇIKLAMA
Jason Denayer ve Lucas Leiva, hakkında görüşü istenen "Json çok kaliteli bir oyuncuama şu anda Manchester City ile beraber. Kulağıma gelenlere göre, Guardiola, Denayer'den memnun. Öncelikle Denayer'in durumunun belli olması gerek. Şu an elimizde 5 stoper var. Janson'a gerek var mı diye düşünmemiz gerek. Lucas Leiva opsiyonlar içerisinde ama tek kişi değil. Tecrübeli bir isim ama başka opsiyonlar da var" şeklinde konuştu.

"ZLATAN, MESSI VE SUAREZ İLE BİRLİKTE GELSE FENA OLMAZ"
"Zlatan'ın Manchester'a gelmesinden bahsettiniz geçen sene Galatasaray'ın gündemindeydi, Galatasaray'a gelse iyi olmaz mıydı?" sorusuna yanıt veren Riekerink, "Zlatan, Messi ve Suarez ile birlikte gelse fena olmaz, onlar aynı listedeler" diyerek esprili şekilde konuştu.

"BAŞKAN VE YÖNETİMLE TRANSFER ÇALIŞMALARI İYİ GİDİYOR"
"Haftaya kaç transfer gelecek?" sorusunu yanıtlayan Hollandalı çalıştırıcı, "Yeni katılacak arkadaşları mutlaka aranızda görmek istersiniz ama bunlar çok çok önemli kararlar. Bir hata yaparsanız bu bütün sezonu etkiler. Başkan ve yönetimle iyi bir çalışma götürüyoruz. İsteklerim belli. Bir an önce bunlar gerçekleşmeli, bundan kastım gelecek hafta. Manchester United'da Zlatan takıma geç katıldı, Pogba daha sonra katılacak. Şu an transfer için iyi gittiğimizi düşünüyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

Güncellenme Tarihi : 30.7.2016 00:28

İLGİLİ HABERLER