Spor
  • 20.10.2018 17:29

Jose Mourinho böyle çıldırdı

0+6'da saha karıştı! Mourinho'yu çileden çıkaran o an...

İngiltere Premier Lig'de oynanan 9. hafta mücadelesinde Chelsea, sahasında Manchester United ile 2-2 berabere kaldı. 'Kırmızı Şeytanlar'ın hocası Mourinho 90+6. dakikada yedikleri beraberlik golü sonrasında sinirlerine hakim olamadı. İşte yaşananlar...

Manchester United hocası Mourinho Chelsea'nin 90+6. dakikada attığı beraberlik golü sonrasında kendisine yapılan hareket sonrasında çok sinirlendi.

İşte Mourinho maç sonrası yaptığı açıklama;

"Sahadaki daha iyi takım Manchester United'dı. Maçtan önce Stamford Bridge'den 1 puan alacaksanız deseler, iyi sonuç derdim, burada kazanmak zor. Ama maçtan sonra bu sonuç bizim için çok kötü ve onlar için harika diyebilirim."

"Umarım her hakem Mike Dean gibi yapar ve maçlarda 6 dakika uzatma verir. Bu nereden çıktı anlamadım. Biz hep oynamaya çalıştık, zaman kaybı yoktu. Kaybeden taraf bensem 5-6 dakika uzatma hiç verilmez. Burada bana saygı gösterildi mi? Hayır!"

"Sarri'nin asistanı ile aramızda olan bir şeydi. Maç bitince gelip benden özür de diledi. Ona olayı unutmasını, benim de zamanında çok fazla hata yaptığımı söyledim."

Stamford Bridge Stadı'nda Manchester United'ı ağırlayan Chelsea, 21. dakikada Antonio Rüdiger'in bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Karşılaşmanın 55. dakikasında Anthony Martial ile beraberliği yakalayan Manchester temsilcisi, 73. dakikada sahneye bir kez daha çıkan Fransız yıldızının ikinci golüyle öne geçti.Maçın son bölümünde baskılarını artıran Chelsea, 90 6. dakikada Ross Barkley'nin golüyle skora yeniden dengeyi getirdi ve karşılaşma 2-2 sona erdi. Bu beraberlik sonrası Chelsea'nin puanı 21'e, Manchester United'ın puanı ise 14'e çıktı.

 


 

Güncellenme Tarihi : 20.10.2018 17:32

İLGİLİ HABERLER