Spor
  • 19.8.2017 12:51

Juventus Asamoah için Galatasaray'ı açıkladı

Juventus karar aşamasında

Cim Bom’un transferindeki öncelikli isimlerden Kwadwo Asamoah’la ilgili olarak kulübü Juventus’un Genel Menajeri Moratta, “Oyuncu bizimle konuştu ve Galatasaray’dan bahsetti. 15 gün içinde net yanıtımızı vermeyi planlıyoruz” diye konuştu..

Bir an önce sol bek transferini bitirmekte kararlı olan Galatasaray, listesindeki 1 numaralı isim olan Kwadwo Asamoah ile yaptığı görüşmelerden son derece olumlu şekilde ayrıldı. Asamoah’a 4 yıllık anlaşma için 2.3 milyon Euro teklif eden ve ortak noktayı bulması artık an meselesi olan Cim Bom, şu an için tüm konsantrasyonunu bu transfere yoğunlaştırdı. 28 yaşındaki sol bekle ilgili Juve’nin Genel Menajeri Beppe Moratta önemli açıklamalarda bulundu. Moratta, “Asamoah bizimle konuştu ve Galatasaray’a olası transfer olma durumundan bahsetti. Başka ilgilenen kulüpler de var ve 15 gün içinde net yanıtımızı vermeyi planlıyoruz” yorumunu yaptı.

Spinazzola’yı alırlarsa...

İtalyan temsilcisiyle pazarlıklarını sürdüren Aslan, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ganalı yıldızı 3 milyon Euro’ya almak istiyor. Çizme’den gelen haberlere göre ise Juve’nin, 2 yıllığına kiralık olarak Atalanta’ya gönderdiği ve burada 1 sezonu geride bırakan Spinazzola’yı kadrosuna katması durumunda, Asamoah’ın gitmesine onay verme ihtimali yükselecek. 
 

 

Güncellenme Tarihi : 19.8.2017 12:52

İLGİLİ HABERLER