Spor
  • 1.5.2016 21:49

Kadıköy'de Diego krizi

Gaziantepspor maçında 82. dakikada oyuna giren Diego taraftarları ikiye böldü. Futbolcular da araya girince küçük çaplı bir kriz yaşandı.

Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Gaziantepspor'u 3-0 mağlup etti. Teknik Direktör Vitor Pereira 84. dakikada Diego Ribas'ı oyuna alınca tribünler ikiye bölündü. Gaziantepspor karşısında Diego Ribas 84. dakikada oyuna girince tribünlerden önce yoğun bir şekilde ıslık sesleri yükseldi. Devamında top herDiego'nun ayağına geldiğinde Brezilyalı yıldız yuhalamalarla protesto edildi.

Protestolar deva edince Gökhan Gönül tribünlere dönerek 'yapmayın' şeklinde bir işarette bulundu. Diego ise Gökhan Gönül'ün bu tavrı karşısında 'Boşver, problem yok' şeklinde bir ifade kullandı.

Yaşanan bu krizin ardından tibünlerin bir kısmı Diego Ribas ve Gökhan Gönül lehine tezahürat yaparak ikiliye destek verdi. Diego Ribas da tribünlerden gelen desteğe alkışla karşılık verdi. Ancak bir grup taraftar Diego'yu ıslıklamayı maçın bitin düdüğüne kadar sürdürdü.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 19:15

İLGİLİ HABERLER