Spor
  • 1.10.2016 10:34

Kardemir Karabükspor – Trabzonspor maçı saat 16.00'da

Kardemir Karabükspor – Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor, Kardemir Karabükspor deplasmanında galip gelerek seri yakalamak için sahaya çıkacak. Peki Kardemir Karabükspor - Trabzonspor maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak?

Geçen hafta Atiker Konyaspor'u yenerek moral bulan Trabzonspor, Karabük deplasmanında da galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Oyuncularıyla hafta içinde özel olarak görüşen Teknik Direktör Ersun Yanal, kırmızı-mavililer karşısında alınacak 3 puanın öneminin altını çizdi. Çift forvetli sistemle takımını sahaya sürecek Yanal, Suk ve Muhammet Demir'i ileri uçta kullanacak. Kardemir Karabükspor – Trabzonspor maçını Hüseyin Göçek yönetecek.

ONAZI YİNE KENARDA

İlk haftada Kasımpaşa karşısında takımının 2 golünü kaydeden Ogenyi Onazi ve Kolombiyalı futbolcu Fabian Castillo, maça geçen hafta olduğu gibi yedek kulübesinde başlayacak. Bu arada, geçmiş sezonlarda bordo-mavili formayı giymiş ve şu anda Karabük'ün kadrosunda yer alan Ahmet Şahin, Fatih Atik, İshak Doğan, Ceyhun Gülselam, Isaac Promise ile Mustapha Yatabare, bugün eski takımlarına karşı mücadele verecek.

KARDEMİR KARABÜKSPOR – TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK VE HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Saat 16:00’da başlayacak Kardemir Karabükspor – Trabzonspor maçı Lig TV’den naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

KARDEMİR KARABÜKSPOR: Ahmet Şahin, Dany, Gaman, Barış, Latovlevici, Ceyhun, Poko, Skulason, Tanase, Zec, Traore

TRABZONSPOR: Onur Kıvrak, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Durica, Mustafa Akbaş, Aytaç Kara, Okay, Mehmet Ekici, Bero, Hyun Jun Suk, Muhammet

Güncellenme Tarihi : 1.10.2016 10:36

İLGİLİ HABERLER