Spor
  • 28.9.2010 12:11

KARŞINIZDA PHOENİX SUNS'LI HİDAYET

Ülkemizin ev sahipliği yaptığı 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası'nda A Milli Takım'la final oynayan ve tarihi bir başarıya imza attıktan sonra yeni takımı Phoenix Suns'ın sezon öncesi kampına katılmak için ABD'ye giden milli yıldız Hidayet Türkoğlu yeni takımının formasıyla objektiflerin karşına geçti.

ERSİN ŞİYHAN/İSTANBUL

Yeni sezonda Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Phoenix Suns'ta mücadele edecek olan A Milli Takım Kaptanı Hidayet Türkoğlu, takımının San Diego'daki kampına gidişinden önce objektiflerin karşısına geçti.

Phoenix Suns'ın maçlarını oynadığı US Airways Center'da The Arizona Republic'in (Arizona Gazetesi) tecrübeli fotoğrafçısı Rob Schumacher'in objektiflerine yeni formasıyla poz veren Hidayet Türkoğlu'nun fotoğrafı ayrıca gazetenin internet sitesinde de haberin tanıtım fotosu olarak kullanıldı. Hidayet Türkoğlu'nun yanı sıra Phoenix Suns koçu Alvin Gentry ile yardımcıları ve Suns'ın Kanadalı süper yıldızı Steve Nash'in yanı sıra yıldız oyuncular Jason Richardson, Grant Hill ve Hakim Warrick gibi isimler de yeni sezon öncesi objektiflerin karşısına geçtiler.

Arizona Gazetesi, çekilen fotoğrafları foto galeri şeklinde internet sitesi aracılığıyla okurlarının beğenisine sunarken, galerinin son fotoğrafı ise Jason Richardson, Grant Hill, Steve Nash ve Hidayet Türkoğlu'nun birlikte verdikleri poza ayrıldı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 03:15

İLGİLİ HABERLER