Spor
  • 6.7.2015 00:34

Kevin-Prince Boateng'dan Galatasaray açıklaması

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın listesinde olduğu iddia edilen oyunculardan Schalke 04lü oyuncu Kevin-Prince Boateng'in menajeri Edoardo Crnjar, Eurosport.com Türkiye'den Meriç Gürsoy'a açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda gelen zaferlerle duble yapan ve dördüncü yıldızı Türkiye'de takan ilk takım olan Galatasaray'da gözler transfere çevrilmiş durumda.

Bu doğrultuda şu ana kadar resmen Lukas Podolski ve Bilal Kısa'yı kadrosuna katan Galatasaray'ın listesinde Kevin-Prince Boateng, Klaas-Jan Huntelaar, Oumar Niasse ve Maxi Pereira gibi oyuncuların olduğu iddia ediliyordu.

Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru Sidney Sam ile beraber Schalke 04'te kadro dışı bırakılan ve takıma alınmayacakları açıklanan Kevin-Prince Boateng için Galatasaray ve Orlando City'nin isimleri geçiyordu.

Eurosport.com Türkiye'ye açıklamalarda bulunan oyuncunun menajeri Edoardo Crnjar, oyununun Galatasaray'a muhtemel transferi hakkında net konuştu: Boateng Galatasaray'a katılmayı kesinlikle isteyecektir fakat kulüpten hiç kimse bizimle iletişime geçmedi. Oyuncunun geleceği hakkında şu anda net bir şey yok. Önümüzdeki birkaç günde ne olacağını göreceğiz.

Galatasaray'ın özellikle Klaas-Jan Huntelaar ile beraber Schalke 04'ten getirileceği iddia edilen Kevin-Prince Boateng'e teklif yapmadığı ortaya çıktı. Felipe Melo'nun da ayrılık iddialarından sonra orta sahada ismi geçen isimlerden olan Boateng'in geleceği önümüzdeki günlerde netleşecek.

Meriç Gürsoy / @mericgursoyy

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:30

İLGİLİ HABERLER