Spor
  • 13.8.2017 00:27

Liverpool'a son dakikada soğuk duş

İkinci yarıda bulduğu gollerle maçı lehine çeviren Merseyside ekibi, buna karşın Watford'un son dakikada bulduğu gole engel olamayarak 1 puana razı oldu.

Premier League'in açılış haftasında Liverpool, deplasmanda karşılaştığı Watford ile 3-3 berabere kaldı.

Maçın başında üstünlüğü ele alan taraf, Stefano Okaka'nın 8. dakikada attığı golle ev sahibi Watford oldu. Sadio Mane'nin 29. dakikadaki golüyle maça eşitlik getiren Liverpool, buna karşın üç dakika sonra Abdoulaye Doucoure'a engel olamadı ve soyunma odasına Watford'ın 2-1'lik üstünlüğüyle gidildi.

İkinci yarının başında ise Liverpool fırtınası esti. Roberto Firmino'nun 55. dakikada penaltıdan attığı golle maça yeniden denge getiren Merseyside ekibi, bu golden iki dakika sonra Firmino'nun asistini yeni transfer Mohamed Salah'ın gole çevirmesiyle maçta ilk kez öne geçti.

Kalan bölümde farkı açmak için bulduğu fırsatlardan bir türlü sonuç alamayan Liverpool 90+4. dakikada Miguel Britos'un golüyle adeta buz kesti. Holebas'ın kullandığı köşe vuruşu sonrası oluşan karambolde topa çizgi üzerinde kafayla dokunan Britos, ev sahibi ekibe 1 puıanı getiren isim oldu.

Bu sonuçla Liverpool, 2012-13 sezonundan bu yana ilk kez Premier League'in açılış haftasında puan kaybetmiş oldu. Geçtiğimiz sezonun son 6 haftasını mağlubiyetle kapatan Watford ise, Premier League'e yükseldiği 2015-16 sezonundan bu yana açılış haftalarındaki beraberlik geleneğini sürdürdü.

Güncellenme Tarihi : 13.8.2017 00:32

İLGİLİ HABERLER