Spor
  • 4.12.2016 00:59

Luis Enrique ve Iniesta Arda'ya sahip çıktı

Luis Enrique Arda Turan’ı korudu

Barcelona'da gol öncesi yaptığı faul sebebiyle eleştiri oklarını üzerine çeken Arda Turan'a teknik direktör Luis Enrique ve Andres Iniesta'dan destek geldi.

Luis Enrique Arda Turan’ı korudu

Barcelona’da son dakikada kaybedilen 2 puan sonrasına eleştiri okları, Arda Turan’a yöneldi. Golün geldiği serbest vuruşu yaratan faulü yapan Arda Turan’a teknik direktör Luis Enrique destek çıktı.

FAUL YAPMAYIN DEDİM AMA…

1-1 biten El Clasico sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yapan Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, “Verdiğim faul yapmayın direktifi, faullerin yapılmaması için yeterli değil. Teknik direktör için bunu demek kolay; ama gerisi saha içindeki oyunculara kalıyor.  Saha içinde enerjiyi kontrol etmenin ne kadar güç olduğunu biliyorum. Arda’nın ne yaptığı üzerinde duracak değilim. Bir şey kazandıysak veya kaybettiysek bu tüm takımı ilgilendirir” ifadelerini kullandı.

INIESTA DA KORUDU

Arda Turan’ın saha içinde ve dışında en büyük destekçisi olan Andres Iniesta da başarılı futbolcuyu savundu. Bein Sports’a maç sonunda konuşan İspanyol yıldız, “Maçı 2-0’a getirememiş olmamız bizim açımızdan kötü oldu. Beraberlik golü bizi çok üzdü ama maçı hak eden taraf bizdik.” diye konuştu.

Arda’nın faulü hakkında da konuşan 34 yaşındaki futbolcu, “Eğer o faul sonrasında gol gelmeseydi bu kez Arda takıma zaman kazandırdı diyeceklerdi. Real Madrid bu tip pozisyonlarda çok etkili bir takım” ifadelerini kullandı. Andres Iniesta, Euro 2016’da Türkiye-İspanya mücadelesinde Türk taraftarların yuhladığı Arda’ya o zaman da destek çıkmıştı.

Güncellenme Tarihi : 4.12.2016 00:02

İLGİLİ HABERLER