Spor
  • 31.8.2015 01:08

Mahmut Uslu'dan AKP'li Şahin'e sert cevap

Mahmut Uslu; "Mehmet Ali Şahin, Milli takıma oyuncu vermediğimiz için bizi muhalefet partilerine benzetmiş. Bizi tahrik etmesinler. Mehmet Ali Şahin kendi siyasetini yapsın. Bu işlere burnunu sokmasın. Bizi siyasete sokmayın, bizi tahrik etmeyin" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Antalyaspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada "Mehmet Ali Şahin kendisi görevini yapsın. Burnunu sokmasın. Bakın bu ülkede her gün cenaze kalkıyor. Onu çözsünler" dedi.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Antalyaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

AKP’li Mehmet Ali Şahin’in açıklamaları hakkında konuşan Uslu, “Eskiden spor bakanlığı yapan Mehmet Ali Şahin’in açıklamaları bizi çok çok üzdü. Aziz Yıldırım’ın açıklamarı hakkında. Siyasetçiler siyaset yapsınlar biz spor adamıyız. Bizim milli takım veya milli oyuncularla ilgili açıklama yapmadık. Biz (Ergin Ataman konusunda) ahlaki durumuyla ilgili soru işareti olan, Fenerbahçe havlusuna tekme atan antrenör hakkında konuştuk. Önce bunu bir düşünsünler Biz bütün kategoride hizmet eden insanlarız. Biz bütün spor dallarında milli takımlara oyuncu veren takımlarız. Mehmet Ali Şahin, Milli takıma oyuncu vermediğimiz için bizi muhalefet partilerine benzetmiş. Bizi tahrik etmesinler. Mehmet Ali Şahin kendi siyasetini yapsın. Bu işlere burnunu sokmasın. Bizi siyasete sokmayın, bizi tahrik etmeyin. Bakın bu ülkede her gün cenaze kalkıyor. Onu çözsünler.” dedi.

Mehmet Ali Şahin daha önce “Geçtiğimiz hafta spor kamuoyunda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ‘ın açıklaması damga vurmuştu ve ‘Ben basketbol Milli takımına Fenerbahçe ‘den oyuncu vermeyeceğim’ demişti. Sebebini de açıklamıştı. Bunun gibi Milli hükümet diye değerlendirebileceğimiz seçim hükümetine siyasi partiler karşı çıkmamalıydı, kendi içlerinden davet edilen milletvekilleri olduğunda” ifadelerini kullanmıştı.


MEHMET ALİ ŞAHİN NE DEMİŞTİ?

HABER İÇİN TIKLAYINIZ

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:38

İLGİLİ HABERLER