Spor
  • 22.6.2017 22:50

Maicon Galatasaray'a imza için yola çıktı

Galatasaray, Sao Poulo’da top koşturan Brezilyalı stoper Maicon ile anlaşmaya vardı. Başarılı oyuncu yarın İstanbul’a gelip sözleşme imzalayacak.

Sarı-kırmızılılar, yeni sezon öncesi ilk transferi gerçekleştirmek üzere...

Galatasaray, Brezilya ekiplerinden Sao Paulo’nun stoperi Maicon ile anlaşma sağladı. Yarın İstanbul’a gelecek olan Brezilyalı oyuncuyla son bir kez daha masaya oturacak olan sarı-kırmızılı kulüp, sözleşmenin son halini şekillendirecek. Ardından sağlık kontrolünden geçecek olan Maicon, resmi sözleşmeye imza atacak.

Sevilla Başkanı: Belhanda ile ilgilenmiyoruz

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Younes Belhanda ile ilgili Sevilla Başkanı Jose Castro'dan müjde gibi haber geldi. Castro açıklamasında, Belhanda ile ilgili herhangi bir girişimleri olmadığını söyledi.

Galatasaray'ın transferinde son aşamaya geldiği Belhanda ile ilgili Sevilla cephesinden üst üste açıklamalar geliyor. Dün Sevilla Teknik Direktörü Eduardo Berizzo, katıldığı bir radyo programında Faslı oyuncuyu transfer etmek istediklerini söylemişti.

TARAFTAR RAHATLADI

Bugün ise Sevilla'nın stadı olan Ramon Sanchez Pizjuan'da basına konuşan Sevilla Başkanı Jose Castro, yaptığı açıklamayla Galatasaraylı taraftarların yüreğine su serpti.

Castro, transfer çalışmaları ile ilgili bilgilendirme yaparken, teknik direktör Berizzo'nun aksine Belhanda'nın kesinlikle gündemlerine olmadığını söyledi.

 

Güncellenme Tarihi : 22.6.2017 22:54

İLGİLİ HABERLER