Spor
  • 2.8.2015 22:23

Mancini’den Fenerbahçe’ye 4 yıldızlı gönderme

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kulübün idari menajeri ve tercümanı Mert Çetin’e karşılaşmanın ilk dakikalarında takım kaptanı Selçuk İnan’a vermesi için bir kağıt verdi. Tecrübeli oyuncu, kağıdı Burak Yılmaz’a götürdü. Golcü oyuncu da aldığı kağıdı Wesley Sneijder’e verdi. Kağıdı alan Hollandalı oyuncu, Inter’in deneyimli teknik adamı Roberto Mancini’nin yanına giderek kağıdı verdi. Tecrübeli çalıştırıcı, üzerinde 4 yıldız bulunan kağıdı kameralara göstererek gülümsedi.

FENERBAHÇE’YE GÖNDERME
Mancini, sarı-kırmızlı takımı çalıştırdığı dönemdeki bazı maçlarda saha kenarından öğrencilerine kağıtla mesaj gönderiyordu. Galatasaray’ın ezeli rakibi Fenerbahçe, bununla ilgili olarak yaptıkları mizansen ile üzerinde ‘Şampiyon Fenerbahçe’ yazılı kağıdı saha içinde dolandırmıştı.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi Twitter hesabından paylaşılan fotoğrafa, ‘Bu kez Roberto Mancini bir şey söyleyecek’ notu düşüldü. Galatasaray yönetim kurulu üyesi Selim Arda Üçer ise sosyal medya hesabından attığı tweet ile "Galatasaray zekasıyla mücadele edemezsiniz" mesajını paylaştı.

MESUT ALAN - MURAT ERGİN

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:03

İLGİLİ HABERLER