Spor
  • 27.1.2015 20:56

Mandıralı'dan Ümit Özat’a sert tepki

Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, kazanmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirterek, Elazığ karşısında zorlansalar da 3 puanı aldıklarını kaydetti.
Şampiyonluk yolunda her maçı kazanmaları gerektiğinin altını çizen Mandıralı, “Bunu yakalamak için çalışıyoruz. Takım müthiş bir tempo yakaladı. Kondisyon olarak da iyiyiz. Pozisyon olarak da çok iyi durumdayız. Ama son tercihlerde yanlış yapıyoruz. Ben yerine biz olsak her şey farklı olabilir. Yoksa Elazığspor maçı 3-0 olabilirdi. Bunu birçok maçta yaşadık. Bazen ben değil biz olmalıyız” dedi.
"BU TİP OLAYLAR BİZİ HEP RAHATSIZ EDER"
Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat ile yaşanılan gerginliğe de değinen Özat, “Ben maçtan önce bile kendi kulübeme gitmeden Ümit’in yanına gittim. Sarıldık öpüştük, diyaloğumuz çok iyiydi. Benim kimseyle kişisel bir problemim olmaz. Yüreğinde farklı duygular taşıyan biri değilim. Bunu bütün Türkiye bilir. Sporseverler bilir. Ben gayri ihtiyari döndüm orada. Baktım Ümit Özat bizim o tarafa doğru el hareketi yapıyor. Ben de gayri ihtiyari, ‘Bırak bu işleri gibi’ dedim. Ama o, kamuoyuna farklı anlatıyor. Ağza alınmayacak küfürler etmişim. Nasıl etmişsem, nasıl duymuşsa oradan, orayı. Ben anlayamadım. Bir teknik adam olarak üzüldüm. Onun adına da üzüldüm. Bunlar şık şeyler değil. Hele o tribüne yapılan hareket tasvip edilecek şey değil. Ben takımıma yoğunlaşmışım. O tip polemiklerin içinde olmak istemiyorum. Başarılı olmaya çalışıyoruz. Bu tip olaylar bizi hep rahatsız eder. Bizlerin davranış ve konuşmalarıyla örnek olması lazım. Benim de bazen hakemle diyaloglarım oluyor ama hep edepli şekilde. Zaten aksi bir şey yağmış olsam hakem beni de atardı. Ben dikkat edilirse hemen kendi tarafıma döndüm. O orada hale kendi ruh haliyle savaşıyordu. Bunlar şık şeyler değil. O, onun kendi karakteriyle ilgili. Herkes yaptıklarıyla anılır. Herkes hak ettiğini yaşar. Ben yine üslubumu bozmayacağım. Hami Mandıralı olarak duruşumla, adamlığımla futbolumla bir iz bıraktım. Yok Almanya’ya gitmişim bir sene sonra ağlayarak geri dönmüşüm. Maçla ne alakası var. Anlayamadım. Yok 34 yaşında teknik direktör olmuş. Biz maç kazandık, gerginsin. Takımına zarar veriyorsun. Herkes hak ettiğini yaşayacak bu ülkede” dedi.
Öte yandan, Antalyasporlu futbolcular Hasan Subaşı Tesisleri'nde hafta sonu karşılaşacakları Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürdü. 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:35

İLGİLİ HABERLER