Spor
  • 3.5.2016 17:37

Mario Gomez'de son dakika gelişmesi

Beşiktaş'ın bu sezonki zirve yürüyüşünde en önemli aktörlerden biri olan Mario Gomez'le ilgili her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Daha önce karar vermek için ek süre isteyen ve 9 Mayıs'a kadar Beşiktaş'tan opsiyon olan Alman panzeri yeni bir talepte bulundu.

Çebi tarih verdi
Menajeri aracılığıyla Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüşmeleri yürüten Gomez yeni bir tarih istedi. Alman yıldız, kararını 30 Mayıs'ta vermek istediğini bildirdi. Çebi, Gomez'in menajerine yönetim olarak tutumlarını ileterek, "Kendi kararımızı bildirdik. Kalmasını istiyoruz. Yola onunla devam etmek istiyoruz. Bu tür bir talebi oldu. Biz de olumlu karşıladık" diye konuştu.

Mario Gomez'in, en geç 30 Mayıs'a kadar Beşiktaş'a kararını bildirmesi ve sonrasında tarafların yeni bir yol çizmeleri bekleniyor. Gomez'in, Beşiktaş'ta kariyerinin ikinci baharını yaşamasının ardından ismi başta İngiliz kulüpleri olmak üzere birçok Avrupa devi ile anılmaya başlanmıştı.

Bu sezon Süper Lig'de geride kalan süreçte 24 gol atan Mario Gomez, bu performansıyla Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ün de tekrar gözüne girmiş ve ulusal takım için düzenli olarak davet alır hale gelmişti.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 19:08

İLGİLİ HABERLER