Spor
  • 27.8.2016 16:08

Marsilya'nın Diarra cinliği

Diarra’nın cezasını 5 milyon Euro’ya indirdiğini duyan Marsilya, 2 milyon Euro bonservis istedi.

Galatasaray, Lassana Diarra’nın transferinde mutlu sona ulaşmak üzereyken bu kez de Marsilya’nın U dönüşü ile karşılaştı. Sarı-kırmızılı yönetimle yaptığı ilk görüşmede bonservis talebinde bulunmayan Fransız kulübü, Diarra yaptığı görüşmeler sonrası Lokomotiv Moskova’ya olan cezasını 5 milyon Euro’ya indirince devreye girdi.

Galatasaray’da merakla beklenen Lassana Diarra transferinde yeni bir engel daha çıktı. Fransız futbolcu, 10 milyon Euro’luk cezasını Rus ekibi LokomotivMoskova ile görüşerek 5 milyona indirmeyi başardı. Bu rakamı da Galatasaray ödeyecek ancak bunu duyan Marsilya hemen çakallık yaptı. Oyuncusunu ilk başta bedava bırakmayı kabul eden Fransızlar, Rusya’dan gelen haber sonrasında Galatasaray’dan 2 milyon Euro talep etti.

ÖZEL MAÇ TEKLİFİ

Sarı-kırmızılı yöneticiler hiçbir koşulda bu parayı ödemeyi kabul etmezken, ilginç bir öneri geldi. Tüm gelirinin Marsilya’ya bırakılacağı bir özel maç teklifi yapıldı. Eğer Fransızlar bu teklifi kabul ederse, Lassana Diarra artık G.Saray forması giyecek.

Güncellenme Tarihi : 27.8.2016 16:11

İLGİLİ HABERLER