Spor
  • 18.10.2016 23:21

Maurizio Sarri’den Beşiktaş’a övgü dolu sözler

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Napoli'nin teknik direktörü Maurizio Sarri maç öncesi basın toplantısında, "Beşiktaş, mental açıdan katı ve mücadele etmesi zor bir takım" ifadelerini kullandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda yarın Beşiktaş ile yapacakları maç öncesi basın toplantısı düzenleyen Napoli Teknik Direktörü Maurizio Sarri, “Beşiktaş şu ana kadar grupta iki iyi maç çıkardı. Lizbon’daki karşılaşmada zor anlar yaşasalar da maçta kalmasını bildiler. Beraberlik tesadüf gibi gelebilir ama bence onlar bunu hak etti, çünkü hiç vazgeçmediler. Dinamo Kiev karşısında ise belki de daha fazlasını hak ediyorlardı. Beşiktaş, mental açıdan katı ve mücadele etmesi zor bir takım” diye konuştu.

Sarri, ligde oynadıkları son iki maçı kaybetmeleriyle ilgili, “Sezon içinde zaman zaman böyle sonuçlar alınabilir. Nerede yanlış yaptığımıza dair bir fikrimiz var. Bunu düzeltmeye çalışıyoruz. Benim bu takıma güvenim tam” dedi.

Napoli’nin İspanyol kalecisi Pepe Reina ise Beşiktaş maçıyla yeniden çıkışa geçmek istediklerini belirterek, “Takımımızın maçlar arasında istikrarı yakalaması gerek. Yarın iyi bir maç çıkarmayı istiyoruz” ifadesini kullandı.

İtalyan spor basını tarafından eleştirilen golcü oyuncu Manolo Gabbiadini’ye de sahip çıkan Reina, “O, büyük bir oyuncu. Takım olarak ona şimdi yardım etmeliyiz. Kendisi bize büyük katkıda bulunacaktır” şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 18.10.2016 23:22

İLGİLİ HABERLER