Spor
  • 30.11.2011 14:20

MEDYADA EN ÇOK BU İKİ FUTBOLCU YER ALDI

İSTANBUL (A.A) - Burak Yılmaz bu seneki üstün performansı ile Trabzonspor'u sırtlarken zirveyide ele geçirdi. 

Spor dünyasında Kasım ayında en çok gündemi Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz ile Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza oluşturdu.
Medya takip ajansı Interpress'in araştırmasına göre, Kasım ayında attığı gollerle dikkatleri üstüne toplayan Trabzonsporlu Burak Yılmaz ile Fenerbahçe'nin kaptanı Alex de Souza, haberin zirvesinde yer almak için son güne kadar yarışırken, bordo-mavili takımın golcü futbolcusu Burak, hakkında çıkan bin 32 haberle ilk sırayı aldı. Sarı-lacivertli takımın kaptanı Alex ise 994 haberle ikinci oldu.
Listede üçüncü sırada Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Simao Sabrosa 811 haberle yer alırken, siyah-beyazlı takımın yollarını ayırdığı İspanyol yıldızı Guti Hernandez 797 haberle dördüncü oldu. Yine Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma ise isminin geçtiği 786 haberle ilk 5 sıra içinde yer aldı.
Spor sayfalarındaki haber adetlerine göre her ay düzenlenen raporda, haberlerde en çok ismi geçen spor kulübü kasım ayında da Beşiktaş oldu.
Siyah-beyazlı kulübün faaliyet gösterdiği spor dalları dahil 7 bin 192 haberde isminin geçtiği belirlendi.
İkinci sırada 6 bin 668 haberle Trabzonspor yer alırken, Galatasaray isminin geçtiği 6 bin 499 haberle üçüncü oldu. Aynı listede Fenerbahçe, çıkan 6 bin 159 haberle dördüncü, Bursaspor da, hakkında yayınlanan 3 bin 537 haberle beşinci sırayı aldı. Anadolu takımları içinde Orduspor, Kayserispor ve Eskişehirspor ise 2 bin 500 haber barajını aşan diğer kulüpler oldular.
Ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile dergilerde çıkan haberleri kapsayan aylık Interpress raporunda, spor sayfalarında en çok ismi geçen teknik direktör sıralamasında ise Beşiktaş'ın Portekizli çalıştırıcısı Carlos Carvalhal bin 303 haberle ilk sıraya yükseldi.
Bu sezon yeniden Galatasaray'ın başına geçen Fatih Terim bin 195 haberle ikinci sırada yer alırken, Trabzonspor'un teknik direktörlüğünü sürdüren Şenol Güneş, bin 152 haberle üçüncü oldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman 909 haberle dördüncü, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da 889 haberle beşinci sırada yer aldı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 11:49

İLGİLİ HABERLER