Spor
  • 26.4.2015 21:38

Mesut Bakkal'dan savunmaya övgü

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Trabzonspor maçına ilişkin "Türkiye'nin hemen hemen en iyi takımlarından birine çok fazla pozisyon vermedik" dedi.

Bakkal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Hücum gücü yüksek, Türkiye'nin hemen hemen en iyi takımlarından birine çok fazla pozisyon vermedik. Ön bölgede biraz daha üretken olabilirdik" diye konuştu.

Kırmızı-siyahlı futbolcu Doğa Kaya'nın oyundan atılmasının ardından 10 kişi kaldıkları bölümde iyi mücadele ettiklerini ve golü de bulduklarını dile getiren Bakkal, "Çok güzel bir gol bulduk. Son dakika golü ise bizi biraz üzdü. Bursaspor'la Ankara'da oynadığımız kupa ve Kardemir Karabükspor'la deplasmanda oynadığımız lig maçlarındaki mağlubiyetlerden sonra Trabzonspor karşılaşması bizim için önemliydi. İyi gidiyoruz, 36 puan ligde gayet iyi. İki takımın da bugün temposu düşük gibi gözüktü ama son 15 dakika iyi oyun oldu. Bizim için 10 kişiyle aldığımız bir puan gayet iyi. Trabzonspor'a başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bakkal, maçın 66. dakikasında Doğa Kaya'nın kırmızı kart gördüğü pozisyon hakkında "Trabzonsporlu Erkan Zengin, 'Ayağımda bir şey yok, Doğa benim ayağıma girmedi' diyor. Hakem de 'Bu seferlik böyle yaptım' diyor. Hiç yoktan maçı 10 kişi tamamladık. Kupa maçını da böyle kaybettik. Karabük'te de El Kabir atılmıştı. Kartların biraz yersiz olduğunu düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

İlhan Cavcav'dan ceza sinyali

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, maç sonrası verdiği demeçte, uzun zamandır 11 kişiyle maç tamamlayamadıklarını hatırlatarak, "Mesut Bakkal ile konuşacağım, ilgili kişilere de gerekli cezayı vereceğim" dedi.

Cavcav, şunları da ekledi:

"Normalde maç bizim hakkımızdı ama son dakikada yediğimiz golle berabere kaldık. Maçın gözlemcisi ve değerli kuruluşlara bu karşılaşmayı yeniden izlemelerini öneriyorum. Son dakikada verilen frikiğin alakası yok. Doğa'ya verilen kartın ilgisi yok fakat hakemin verdiği karara da diyecek bir şeyimiz yok. Bunlar beklenen şeyler."

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:49

İLGİLİ HABERLER