Spor
  • 24.11.2017 00:01

Mesut Özil, Barcelona'da

Sezon sonu İngiliz devi Arsenal'le sözleşmesi sona erecek olan Mesut Özil'in Barcelona'yla anlaşmaya vardığı iddia edildi..

Katalonya radyosu, Arsenal'da forma giyen Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil'in menajeri Erkan Söğüt ile bir görüşme yaptıklarını ve yıldız ismin devre arasında 20 milyon euro karşılığında 3,5 yıllığına Barcelona'nın yolunu tutacağını öğrendiklerini duyurdu.

İngiliz basını da Barcelona'nın Mesut Özil'in talep ettiği haftalık 370 bin €'luk ücreti ödemeyi kabul ettiğini ve devre arasında imzaların atılacağını yazdı.

Mesut'un transferi Arda'ya bağlı.

İspanyol AS gazetesi, Barcelona'yla anlaştığı haberi gündeme bomba gibi düşen Mesut Özil'in transferinin Arda Turan'a bağlı olduğunu yazdı.

Kısa süre önce Katalan radyosunun servis ettiği haberde Mesut Özil'in Ocak ayında Barcelona'yla 20 milyon € karşılığında 3.5 yıllık sözleşme imzalayacağı öne sürülmüştü.

Bu haberin ardından bu kez İspanyol AS gazetesi, internet sitesinden Mesut Özil'in transferiyle ilgili yayınladığı haberde transferin Arda Turan'a bağlı olduğunu belirtti.

Mesut Özil'in talep ettiği haftalık 370 bin €'luk ücreti ödeyebilmesi için Arda Turan'ın takımdan gönderilmesi ve mali yükün azaltılması gerektiğin ifade eden İspanyollar, aksi taktirde Katalan devinin transferi gerçekleştiremeyeceğini dile getirdi.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 24.11.2017 00:40

İLGİLİ HABERLER