Spor
  • 28.9.2016 20:03

Mesut Özil'den dudak uçuklatan rakam

Yok artık Mesut Özil! Dudak uçuklatan istek..

Alman milli takımının ve Arsenal'in yıldızı Mesut Özil, kulübünün sözleşme uzatma isteğine yanıt verdi. Mesut Özil, 2018 yılında sona erecek sözleşmenin uzatılması için haftalık aldığı ücrete zam istedi.160 bin Euro olan haftalık kazancının 50 bin Euro artırılıp 230 bin Euro'ya çıkarılmasını talep eden Mesut'un istekleri arasında 10 numaralı forma da bulunuyor.

2020 YILINA KADAR

Mesut Özil ile Arsenal arasındaki sözleşme 2018 yılında sona erecek. İngiliz takımı Alman milli futbolcu ile 2021 yılına kadar sözleşme uzatmak istiyor. Ancak 28 yaşındaki futbolcu ise sözleşmenin en fazla iki yıllık olmasından yana.Mesut, Arsenal yönetiminden kulübün şimdiyle kadar hiçbir futbolcuya ödemediği ücreti talep etti. Arsenal kulübünden haftalık 230 bin Euro isteyen Mesut, eğer bu ücrette anlaşırsa, Arsenal tarihinde bir futbolcuya ödenen en yüksek ücreti almış olacak.

Alman Milli takımında 10 numaralı formayı kapan ve son iki milli maça da yeni forma numarasıyla çıkan Mesut Özil, tıpkı Real Madrid'de olduğu Arsenal'da da 10 numaralı formayla sahaya çıkmak istiyor.

REAL MADRİD'İ İSTİYOR

Haftalık Sport Bild Dergisinin haberine göre Mesut Özil, Arsenal ile anlaşamazsa Real Madrid'e geri dönme hesapları da yapıyor. Hayranı olduğu Zinedine Zidane'nin Real Madrid'i çalıştırması ve yakın arkadaşı Ronaldo'nun da Mesut Özil'i takımda görmesi, yıldız futbolcunun eski takımına gitme hesaplarını kolaylaştırıyor.

Zidane ile Mesut'un sık sık mesajlaşmaları ve buluşmaları da bilinen bir sır. Real Madrid Mesut Özil'i 2013 yılında 47 milyon Euro karşılığında Arsenal'a satmıştı. Ronaldo bu transferi hatalı bulduğunu açıklamış ve “Mesut'un artık burada olmaması nedeniyle ben çok kızgınım” demişti.

 

Güncellenme Tarihi : 28.9.2016 20:08

İLGİLİ HABERLER