Spor
  • 21.11.2014 21:01

Milli takımda aldatma skandalı

Belçika Milli Takımı'ndan yakın arkadaş olan kaleci Thibaut Courtois ile Kevin de Bruyne'nin aynı kadınla aşk yaşadığı ortaya çıktı. De Bruyne'nin sevgilisi olan Caroline Lijnen adlı model, aynı dönemde Courtouis ile de beraber olmuş.

sporx'in haberine göre; Belçikalı model Caroline Lijnen, Belçika Milli Takımı'ndan yakın arkadaş olan Kevin de Bruyne ve Thibaut Courtois'nın arasını açtı.

2013'te Belçika'da çok konuşulan bir dedikoduda aşk üçgeni olduğu söyleniyordu. Dedikodulara göre; Caroline Lijnen önce Kevin de Bruyne ile aşk yaşıyordu ancak daha sonra Bruyne'dan ayrılmadan, Courtois ile ilişki yaşamaya başladı. De Bruyne'un bu durumdan uzun müddet haberi olmadı.

Yeni John Terry-Wayne Bridge vakası olarak anılan durumla ilgili Lijnen ilk kez bir açıklama yaptı. İşte Lijnen'in açıklamaları:

"ÖNCE KEVIN BENİ ALDATTI"
"Kevin bana ihanet etti. Aylarca, bu konudan bana bahsetmedi ve bir şey söylemedi. Kevin'in ailesi bile bana hak verdi. Baskı altındaydım ve Kevin ile hiç irtibata geçmedim. Her şeye saygı duydum. Ancak, Kevin kendi kitabında "Basit ol" diye bir bölüm yazdı ve benle Thibaut arasında bir şeyler olduğunu belirtti. Ben de bu duruma daha fazla sessiz kalamayacağımı anladım.

"BENDEN THIBAUT İLE ARKADAŞLIĞIMI BİTİRMEMİ İSTEDİ"
2012'de Kevin bana, çocukluk arkadaşım olan Thibaut ile arkadaşlığımı bitirmemi söyledi: "Ya ben, ya o" Ben de ona bu sorudan sonra bir şans daha vermeye karar verdim, ancak ilişkimiz asla eskisi gibi olmadı. Kevin Madrid'de birlikte geçireceğimiz bir tatilin iyi bir fikir olduğunu söyledi. Ben bunu ondan daha önce istemiştim zaten. Ancak, bir şeyler oldu ve bu tatil asla gerçekleşmedi.
Tüm bu olaylardan sonra, Thibaut bana bir teklifte bulundu ve ben böyle güzel bir teklifi Kevin ile birlikte olduğum 3 yıl içinde hiç almadım. Thibaut ile birlikteyken her şeyden konuşabilir ve her şeyi paylaşabilirsiniz. Hatta o gün bana harika bir yemek hazırladı. Kevin benim için asla böyle bir şey yapmazdı. Kevin beni aldatıyordu ve ben de kendi kendime şöyle düşündüm: Neden Kevin'le bir ilişki yaşamaya devam edeyim ki, neden?"

Kevin de Bruyne Almanya'nın Wolfsburg takımında, Thibaut Courtois ise İngiliz devi Chelsea'de forma giyiyor. İki futbolcu bir dönem Chelsea'den de takım arkadaşı idi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:11

İLGİLİ HABERLER