Spor
  • 19.1.2007 11:45

MİLYARDER FUTBOLCU KLOZET ÇALARKEN YAKALANDI!..

Ünlü futbolcu Glen Johnson bir mağazadan klozet ve musluk teçhizatı çalarken yakalandı.
      Bir sezonluğuna Portsmouth takımına kiralanan Chelsea takımının yıldız oyuncusu Johnson Millwall takımının oyuncusu Ben May’le banyo malzemeleri satan bir mağazaya giderek lavabo, musluk teçhizatı ve klozet almak istediklerini söyledi. Aradıkları malzemeleri bulan iki futbolcu beğendikleri klozetten daha ucuz bir klozet bularak pahalı olanı ucuzun paketinin içine koyarken güvenlik görevlisi tarafından yakalandı.
      Futbolcuların klozet kapaklarını değiştirdiğini ve musluk teçhizatını aldıkları görülmesin diye paketin altına gizlediklerini kapalı devre televizyon sisteminden izleyen güvenlik görevlisi durumu mağazanın müdürüne aktardı. Bunun üzerine polise haber veren mağaza müdürü mağazanın erkek görevlilerine polis gelene kadar ikiliye göz kulak olmaları talimatını verdi.
      Haftada 30 bin pound geliri olan 22 yaşındaki Johnson kasaya giderek ucuz olan klozet kapağının ve lavabonun parasını ödedi. Fakat paketin içine sakladığı musluk teçhizatını ödemediği görülen Johnson ve arkadaşı mağazadan ayrılmak üzereyken kapıda polisle karşılaştı.
      Polis eşliğinde mağaza müdürünün odasına götürülen ikiliye video kayıtları izlettirildi. 80 pound para cezasına çarptırılan iki futbolcu serbest bırakıldı.
      Dartford, Kent’te bulunan mağazanın çalışanlarından biri olayla ilgili olarak şunları söyledi: ‘Hepimiz Johnson’ı tanıdık. Bu kadar parası olan bir adamın bir klozet çalacağı kimin aklına gelirdi? Çaldıkları anlaşıldıktan sonra tüm bu olanlarla çok eğlenmişe benziyorlardı. Hatta tutuklandıklarında bile sırıtıyorlardı. Özür dilemediler. İki yaramaz okul çocuğuna benziyorlardı’.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:48

İLGİLİ HABERLER