Spor
  • 26.6.2016 12:24

Nani Aziz Yıldırım'ı çıldırttı

Fenerbahçe'de Luis Nani'nin kariyerine İstanbul'da devam etmesi zor görünüyor. Menajeri Lucas Brascherini, AS Gazetesi'ne konuştu..Brascherini "Nani, tatili bitene kadar bir karar vermeyeceğini söyledi. Ancak F.Bahçe'den ayrılmayı düşünüyor" dedi.

YILDIRIM'IN NANİ PİŞMANLIĞI

Aziz Yıldırım, devre arası Çin'den gelen 20 milyon euro'luk tekliflere rağmen Luis Nani'yi satmadıklarını açıklamıştı. Avrupa için "8.5 milyon euro'ya serbest kalır" maddesi olmasına rağmen Portekizli futbolcuya gelen teklifler çok düşük düzeyde. Birçok devin Nani'yi istediği yazılıp çizilirken kulübe gelen en yüksek teklifin 5.5 milyon euro olduğu öğrenildi. Yıldırım'ın da "Keşke devre arasında 20'ye satsaydım. Şimdi onu almak için pazarlık yapıyorlar" dediği kaydedildi.

VALENCIA PEŞİNDE

Nani ile Everton'ın haricinde şu an en ciddi ilgilenen kulüp Valencia. İspanyol ekibi 5 milyon euro'luk bir teklif önermeyi planlıyor. Ancak yerel basın Nani transferine karşı. SuperDeporte Yazarı Vicente Sempere "Nani mi? Pahalı, gol sayısı az, asist sayısı kısır. Hayır teşekkürler" yazdı.

Güncellenme Tarihi : 26.6.2016 12:27

İLGİLİ HABERLER