Spor
  • 15.10.2016 01:14

Nicolas Anelka’dan olay açıklama: Cinsel organıyla…

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Fransız eski futbolcu Nicolas Anelka, Arsenal'da Vieira'nın cinsel organıyla yüzünüe vurduğunu açıkladı.

İki sezon Arsenal’da forma giyen eski Fenerbahçeli Nikolas Anelka’nın İngiliz ekibinden ayrılmasının ilginç sebebi yeniden konuşuluyor. Bir dönem Fenerbahçe’de de forma giyen Fransız forvet Nicolas Anelka kariyerindeki ilk çıkışını Premier Lig ekibi Arsenal’da yapmıştı. Ancak iki sezonun ardından İngiliz kulübünden ayrılmıştı.

Anelka’nın 2009 yılında yayınlanan “It’s Not Me, It’s Everyone Else” adlı otobiyografisinde Arsenal’dan ayrılma sebebini anlattığı bölüm bugünlerde sosyal medyada yeniden gündeme geldi.

Analke kitabında yer vermediği şu ifadelerle çok konuşuluyor; “Vieira’nın takım içindeki lakabı ‘Le Long’tu. Bir gün çok net bir gol pozisyonu kaçırdım. Sonrasında Patrick Vieira 35 santimetrelik cinsel organıyla yüzüme vurdu. O anda lakabının sebebini anladım. O an takımdan ayrılma kararı aldım. Duyduğum utancı hayal edebiliyor musunuz?”

Fransız oyuncu, takımın menajeri ve vatandaşı Arsene Wenger’in olaya Vieira’ya beşlik çakarak tepki verdiğini görmesinin ardından takım ayrılması gerektiğini anladığını da belirtti.

Kaynak: Goal

Güncellenme Tarihi : 15.10.2016 01:15

İLGİLİ HABERLER