Spor
  • 22.8.2016 00:17

İnter Caner'i bedava verdi Fenerbahçe kabul etmedi

Fenerbahçe Caner'i reddetti, Beşiktaş'tan sürpriz teklif...Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve bonservis ücreti olmadan Inter'e transfer olan Caner Erkin'de sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Inter’de yeni teknik direktör Frank de Boer’in istemediği ve takımdan ayrılması gerektiğini bildirdiği Caner Erkin, Fenerbahçe’ye ücretsiz olarak teklif edildi.Ancak transfer döneminde İsmail Köybaşı’nı sol beke transfer eden sarı lacivertlilerde bu durum Advocaat’e iletildiğinde ret yanıtı geldi.

Yöneticilerin sol açıkta ve orta alanda da faydalanabilirsin dediği Caner Erkin için Advocaat, “ Orjinal mevkisi olan oyuncular” istediğini belirterek Caner’e ilk etapta hayır dedi...

HENÜZ KAPANMADI

Caner’in Hollandalı teknik adamdan veto yemesi bu transferin önünde büyük bir engel oluştururken yine de milli futbolcu için Hollandalı teknik adam ile bir kez daha konuşulacak.Yıldız futbolcu için Beşiktaş da devrede. Sol bek arayan siyah beyazlılar Caner Erkin’i bedelsiz transfer ederek kadrosuna güç katmak istiyor.

Yıldız futbolcunun farklı alternatifler içinde gönlünün Fenerbahçe’de olmasına rağmen sarı lacivertlilerin isteksiz olması nedeniyle bir karar vermesi bekleniyor.

 

Güncellenme Tarihi : 22.8.2016 01:16

İLGİLİ HABERLER