Spor
  • 18.10.2014 22:24

Olcay, 'Sneijder'in hakkını vermk lazım'

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray kendi sahasında Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Özkan Olcay, "Futbolcularımız bu ayrılış gününde bize çok değerli bir hediye verdi. Hepsine teşekkür ediyorum. Değerli futbolcularımızın hepsi birbirinden güzel ve arzulu oynadılar ama Sneijder'in hakkını teslim etmemiz lazım. Ona özel teşekkür etme ihtiyacı duyuyoruz. Galatasaray'ı uluslararası platformda olduğu gibi Türkiye'nin en büyük derbisinde de çok güzel temsil etti" dedi.
Fenerbahçeli yöneticilere de teşekkür eden Özkan Olcay, "Fenerbahçeli yöneticilerin göstermiş olduğu anlayışa, futbolcuların sahada oyunu gerdirmeden sportmence sürdürmelerine teşekkür ediyorum. Türkiye'de futbolun kavgayla, didişmeyle bir yere varmayacağını, bundan sonra yapılacak her türlü güzel jestin yerine ulaşacağına inanıyorum. Bu galibiyet Galatasaray için çok güzel oldu. Ama Fenerbahçeli futbolcuların ve yöneticilerin bu vesileyle göstermiş oldukları anlayışa ve saygılı duruşa da çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

DEMİRKOL: "GALATASARAY BÜYÜK BİR DENİZ"
Galatasaraylı yönetici Necati Demirkol da sarı-kırmızılı oyuncuları kutladı. Demirkol, bir basın mensubunun kulübün mali durumu ile ilgili sorduğu soru üzerine, "Başkanımız açıkladı mali yönden Galatasaray kötü durumda olmaz. Galatasaray büyük bir deniz. Gelecek arkadaşlara da başarılar diliyoruz. Galatasaray'da yöneticilik yapmak büyük bir şeref, büyük bir itibar. Gelecek yönetim kim olursa olsun Galatasaray kazanacaktır. Arkalarında duracağız. Gelecek arkadaşları destekleyeceğiz. Galatasaray kazanacak, Türkiye kazanacak" açıklamasında bulundu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:58

İLGİLİ HABERLER