Spor
  • 2.10.2016 00:25

Orman: Beşiktaş’ın gündemi Mario Gomez değil

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Mario Gomez'in Beşiktaş'ın gündemi olmadığını ve takımın maçlarına odaklandıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in altıncı haftasında son dakikada attığı golle Rizespor’u 1-0 yenen Beşiktaş’ın başkanı Fikret Orman, oyuncuların son dakikada kendilerini ve taraftarı mutlu ettiğini söyledi.

Fikret Orman, maçın ardından yaptığı açıklamada, zor bir süreçten geldiklerini ve yoğun bir maç trafiği geçirdiklerini belirtti.

Çaykur Rizespor karşısında istedikleri oyunu oynayamadıklarını ifade eden Orman, “Rizespor kapandı. Oyuncularımız, son dakikada taraftarımızı ve bizi mutlu etti. Güzel bir skor oldu.” dedi.

Çaykur Rizespor maçının bir gün sonra oynanması ile ilgili federasyona yapılan başvuruyu değerlendiren Orman, “Federasyonun bize gıcıklık olsun diye böyle bir şey yapacağını tahmin etmiyorum. Onların da bir sistemi var. Onlar da değerlendirdiler ve yapamayacaklarını söylediler. Biz de olgunlukla bu karara bakıyoruz.” diye konuştu.

Mario Gomez’in yeniden Beşiktaş’a gelmek istediği yönündeki söylentilerin hatırlatılması üzerine Orman, şunları kaydetti:

“Şu anda takımın bir kadrosu var. Transfer döneminde değiliz. Devre arası o günün şartlarına bakmak lazım. Şu anda Beşiktaş, Gomez’i düşünmekten daha fazla, hem Kayseri, hem de Napoli maçını düşünmesi lazım. İnşallah elimizden kaçırdığımız Dinamo Kiev’in öcünü Napoli’de alırız. Beşiktaş’ın gündemi şu an Gomez değil.”

Güncellenme Tarihi : 2.10.2016 00:11

İLGİLİ HABERLER