Spor
  • 28.8.2016 14:30

Pereira'nın gidişi sonrası Van Persie: Çok mutluyum

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü yıldızı Robin Van Persie, Milliyet gazetesine açıklamalarda bulundu.

Dick Advocaat’ın takımın başına geçmesi ile çok daha pozitif bir kimliğe bürünen Hollandalı futbolcu, önemli açıklamalar yaptı.

"DUYGULARIMI SAKLAYAMAM"

İlk olarak “Geçen seneye göre, bu sene çok daha mutlusun. Bu fark ediliyor, yüzün gülüyor” yorumuna, içtenlik yanıt veren Van Persie, “Evet çok mutluyum. Öncelikle sevdiğim işi yapıyorum. Ben böyleyim. Benim mutlu olup olmadığımı çok kolay anlarsınız. Bunu saklamam. Saklayamam. Hatta eşim bile bana bu konuyla ilgili eleştirilerde bulunuyor” ifadelerini kullandı.

PEREIRA'YA GÖNDERME YAPTI

“Advocaat’ın takımın başına geçmesi bence senin için çok iyi oldu” dedikten sonra bütün takımı örnek gösteren tecrübeli yıldız, “Bence hepimiz için, tüm takım ve kulüp için çok iyi oldu” cevabını verdi. Van Persie, teknik direktörlüğün sadece antrenman yönetmek olmadığını belirtip Advocaat’ın farkını şu sözlerle anlatmak istedi; “Çok üst düzey bir teknik adam. Teknik direktörlük sadece saha içiyle alakalı değil. 25 futbolcu var takımda. Öncelikle bu isimleri, takımı iyi idare etmek önemli. İyi çalıştırmak, iyi oynatmak, sistemi kurmak bunların hepsi teknik adamlığın zor işleri. Advocaat tam bunları yapabilen çok başarılı biri.”

"DICK'TEN SONRA HABERİM OLDU"

Advocaat’a çok saygı duyduğu hem söylediklerinden hem de vücut dilinden çok belli olan Van Persie, kendisinin anlaşma aşamasında bilgi sahibi olmadığını belirtiyor. Çıkan haberleri garipseyen Van Persie, “Benim anlaşma olduktan sonra haberim oldu” bilgisini de ekliyor.

Güncellenme Tarihi : 28.8.2016 14:31

İLGİLİ HABERLER