Spor
  • 27.5.2016 01:17

Pereira'nın kahvesi Fenerbahçe taraftarını isyan ettirdi

Pereira'nın kahveli pozu olay oldu!

Ligde her maçı saha kenarında ayakta izleyen ve bir an olsun yerinde duramayan Vitor Pereira'nın, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Galatasaray maçının ilk yarısında kulübede oturupkahve içmesi Fenerbahçe taraftarlarını isyan ettirdi.

O gri karton bardaktan sürekli bir şeyler içip günlük yazan adam.
Kesinlikle kahve içiyor olamaz. Zira, hiçbir kahve bu kafayı yapmaz adama. (cristina yang)

Umuyorum ki şu an Fenerbahçe'deki son devre arası konuşmasını yapıyordur. Kendisi takıma yeni bir hücum özelliği katmadığı gibi eski özelliklerini de mahvetti. (smete)

Ben sana ne desem az dediğim teknik direktör. İkinci yarıda RvP'yi çıkarttı. Adam resmen 'tazminatımı alayım gdieyim' diyerek FB'yi aşağılıyor. (green2005)

Bacak bacak üstüne atıp kahve içen triplerinden, tazminatımı verin gideyim hallerinden dolayı ekranda çıldırmamak elde değil. Sezon bitti ama sormak istiyorum; "Hoca bu takımın taktiği ne?" (onyuzmilyonbalon)

Ben kulüp başkanı olsam bu adamı ciddiye alamam. Boynunda zincir, dar gömlek. Milyon eurolar kazanan bir profesyonelden çok lise öğrencisine benziyor. (ercu cozer)

Takım 1-0 geride ve bu adam bacak bacak üstüne atmış kahve içiyor. Söyleyeceklerim bu kadar. (sinasi bu senin son sansin)

Güncellenme Tarihi : 27.5.2016 01:20

İLGİLİ HABERLER