Spor
  • 16.10.2016 10:33

Podolski Mesut Özil'e Türkçe küfür etti

Arsenal ve Almanya'nın Türk süperstarı Mesut Özil'e pekçok eski ve yeni takım arkadaşı, videolu doğum günü kutlaması yaptı.

Doğum günü tebriğinde bulunanlar arasında Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski de vardı. Mesut Özil ile birlikte uzun senelerdir Almanya formasını terleten Lukas Podolski'nin, "Hallo, Mesut Abi" diyerek başladığı doğum günü tebriğinde Türkçe olarak "A... k..." demesi sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı.

Podolski'den Mesut Özil'e Türkçe küfür şoku!

Ayrıca, Bayern Münih forması giyen Jerome Boateng, Manchester Cityli Leroy Sane, Arsenalli Shkodran Mustafi ve Roma'da forma giyen Alman stoper Anthony Rüdiger de doğum günü tebriklerine "Mesut Abi" sözleriyle başladı. Manchester City'nin Türkyıldızı İlkay Gündoğan da, doğum günü tebriğine Türkçe başlayarak, "Selam Mesut Abi, doğum günün kutlu olsun. Mutlu nice senelere inşallah" dedi.

Videoda son olarak görülen Real Madrid'den Mesut Özil'in yakın arkadaşı Sergio Ramos, "Merhaba kardeşim! Doğum günün kutlu olsun. Arkadaşların ve ailenle günün keyfini çıkar. Yakın zamanda görüşürüz. İyi dileklerim seninle" ifadelerini kullandı.  (Sporx)

Güncellenme Tarihi : 16.10.2016 10:36

İLGİLİ HABERLER