Spor
  • 28.9.2016 00:56

Real Madrid kaçtı Dortmund yakaladı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu gece grup aşamasında 8 maç oynandı. Real Madrid ve Dortmund arasındaki mücadele nefes kesti.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Dortmund evinde Real Madrid’i konuk etti, Signal Iduna Park’ta oynanan çekişmeli mücadele 2-2 eşitlikle son buldu.

Ligde Las Palmas ile berabere kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Madrid temsilcisi , Devler Ligi’nde zorlu Dortmund deplasmanında istediğini aldı. Eflatun-beyazlıların gollerini 17. dakikada Cristiano Ronaldo ve 68’de Raphael Varane kaydetti. Temsilcimiz Emre Mor 78’de oyuna girerek maça hareketlilik getirdi.

Borussia Dortmund 43’de Pierre Aubameyang ve 88’de Schürrle ile karşılık verdi. Real Madrid ve Dortmun 4’er puana yükseldiler.

Real Madrid Şampiyonlar Ligi’ndeki bir sonraki maçının Legia Warszawa ile evinde oynayacak. Dortmund ise Sporting deplasmanına gidecek.

ÇAKIR İNGİLTERE’DE DÜDÜK ÇALDI

E Grubu’nda ise Bayer Leverkusen, deplasmanda Monaco ile 1-1 berabere kalırken, Leverkusen’in Türk futbolcuları Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak 90 dakika forma giydiler.

G Grubu’nda FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır’ın yönettiği maçta ise İngiltere’nin Leicester City takımı, sahasında Portekiz ekibi Porto’yı 1-0 mağlup etti.

Şampiyonlar Ligi’nde salı gecesi oynanan maçlarda toplu sonuçlar şöyle:

CSKA Moskova 0-1 Tottenham

Monaco 1-1 Leverkusen

Sporting Lizbon 2-0 Legia

Kopenhag 4-0 Brugge

Leicester City 1-0 Porto

Dinamo Zagreb 0-4 Juventus

Sevilla 1-0 Lyon

Güncellenme Tarihi : 28.9.2016 00:09

İLGİLİ HABERLER