Spor
  • 16.10.2016 00:37

Rıdvan Dilmen : Ömer Şişmanoğlu gol kralı olur

Rıdvan Dilmen: 'Ömer Şişmanoğlu oynasın, gol kralı olur

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Kayserispor-Beşiktaş maçının ilk yarısında 'girerse gol atar' dediği Ömer'in performansını yorumladı..Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Kayserispor-Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi.Beşiktaş'ın savunması bugün çok iyi oynadı. 2 tane pozisyon verdiler.

Hafta arası Beşiktaş'ın antrenmanını izledim. Ya acaba bu idman maçında puan mı veriyorlar dedim. Çok sıkı ve hırslılardı.O kadar konsantre ki herkes, hayran oldum ya. Böyle antrenman görmedim. Çata çat resmen.Hafta içinde Beşiktaş'taki antrenmanda yaşananlar olacak. Normal. Büyütmemek gerek. Caner-Cenk mevzusu çok normal şeyler. Her futbolcu yaşar bunları.Ben antrenmanda tartışmayı değil ortaki tempoyu not aldım.Hem de milli maçtan 2 gün sonraydı.

Cenk ile Aboubakar yerine Ömer Şişmanoğlu oynasın, gol kralı olur. Ömer dışındaki herkes sahadakilerde biz de Beck'in şut çektiğini sandı ama Ömer takip etti, golü attı. Beşiktaş çift forvet oynayacaksa biri kesin Ömer olmalı diğer Cenk yada Aboubakar form durumuna göre tercih edilmeli.

Beşiktaş bu ligin favorisi. Bunu her zaman söylüyorum ama bir kez daha söyleyeyim. Beşiktaş,1 iyi idman yapıyorlar, 2 disiplinliler 3 adaletli forma dağımı var.Beşiktaş'ın 1-0, 1-0 kazandığına bakmamak gerek. 6 puan cebinde. Kadro derinliğide var.

 

Güncellenme Tarihi : 16.10.2016 00:02

İLGİLİ HABERLER