Spor
  • 10.2.2019 10:40

Rıdvan Dilmen Şenol Güneş'in yerine gelecek ismi açıkladı

Rıdvan Dilmen: Lucescu Beşiktaş'a giderse şaşırmam

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Şenol Güneş'in A Milli Takımın başına geçmesi durumunda Mircea Lucescu'nun Beşiktaş'a gelmesini beklediğini söyledi.

Beşiktaş'ın evinde Bursaspor'u 2-0 yendiği maçın ardından Şenol Güneş'in A Milli Takım'ın başına geçeceği yönündeki iddiaları değerlendiren Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünün Mircea Lucescu olabileceğini ifade etti.

NTV yorumcusu Dilmen, "Beşiktaş'ta Şenol Güneş ile yolların ayrılması durumunda yeni teknik direktör hazırdır. Bir duyumum yok ama Mircea Lucescu olursa şaşırmam" dedi.

"Milli Takım'da Lucescu var, benim de burada mukavelem var"

Şenol Güneş, Bursaspor maçının ardından Milli Takım iddialarıyla ilgili iddialara şu şekilde cevap verdi;

"Bana yansıyan bir şey yok. Bu maça çıktım, haftaya Malatya maçı var. Ben buradan ayrılmak istemiyorum. Yönetim beni kovmadı. Şu anda burada kalmak istiyorum ama üç beş ay sonra ne olur bilmiyorum. Şu anda öyle bir durum yok. Kamuoyunda var deniyor. Mukavelem devam ederken nasıl gideyim? Şu anda milli takımda Lucescu var, benim de burada mukavelem var. Burası bırakmadan bir yere gidemezsiniz. 'İki takımı beraber çalıştırmam' demiştim, hala aynı düşüncem geçerli. Teklif olsa resmiyet olurdu. 'Antalyaspor maçı öncesi istifa etti' deniyor, benim istifam yok. Niye istifa edeyim, sonuna kadar kalmak için uğraşırım. Sezon sonu mukavelem bitince milli takımı isterim ama mukavelem varken istemem. Bugün maça çıktım, haftaya da çıkacağımı düşünüyorum. Benim muhatabım sosyal medya değildir, yönetim ve basındır. Yıldırım Bey orada, federasyon orada, Fikret Bey orada. Kovulmak için bir şey yapmam, kalmak için her şeyi yaparım. İlk günden bugüne çok mutluyum. Burada beni seviyorlar ve sahipleniyorlar."

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Beşiktaş-Bursaspor maçını Vodafone Park'ta takip etti.

Güncellenme Tarihi : 10.2.2019 10:43

İLGİLİ HABERLER