Spor
  • 18.1.2017 00:05

Riekerink Elazığspor karşısına A takımı sürdü

Elazığspor Galatasaray Türkiye Kupası maçı bu akşam heyecan seviyesi yüksek kritik bir mücadeleyi ekranlara taşıyacak. Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda 3. sırada yer alan Galatasaray, bu akşam Elazığ Atatürk Stadı'nda son sıradaki Elazığspor’la karşılaşacak. Galatasaray mücadeleye mutlak galibiyet için çıkacak. Karşılaşma öncesinde iki takımın ilk 11'leri belli oldu. Tüm futbolseverler maçın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Mücadelenin canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Elazığspor Galatasaray Türkiye Kupası maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Elazığspor Galatasaray maçı ile Türkiye Kupası heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Grubunda 1 maç eksiği ile 5 puanı olan Galatasaray, deplasmanda 1 puana sahip Elazığspor ile karşı karşıya geliyor. Peki Elazığspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 5. hafta karşılaşmasında bu akşam Galatasaray’la karşılaşacak olan Elazığspor'da Basın Sözcüsü ve Hukuk İşleri Sorumlusu Av. Cengiz Gülaç sarı-kırmızılı ekibi Gakgoş’lara yakışır bir şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

İLK 11'LER:

Elazığspor: Çağlar, Onur, Ozan, Murat, Adem, Mesut, Berk, Gilles, Timur, Youssef Yeşilmen, Chehoudi

Galatasaray: Cenk, Sabri, Ahmet Çalık, Carole, Linnes, Selçuk, Josue, Bruma, Yasin, Podolski, Eren Derdiyok

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda 3. sırada yer alan Galatasaray, bu akşam saat 19.45'te Elazığ Atatürk Stadı'nda son sıradaki Elazığspor’la karşılaşacak. Galatasaray kafilesi bugün özel uçakla, Elazığ Havalimanı'na geldi. Futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, oyunculara çiçek vererek imza alıp fotoğraf çektirdi. Öte yandan Galatasaray kafilesinde uzun zamandır kadro dışı olan ve affedilen Yasin Öztekin de yer aldı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 5. hafta mücadelesinde Galatasaray'ı konuk edecek. bu akşam 19.45’de Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayı Kutluhan Bilgiç yönetecek. Bilgiç'in yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve İlker Takpak yapacak. Türk Telekom Arena'da oynanan ilk karşılaşmada iki ekip sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı.

Elazığspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncellenme Tarihi : 18.1.2017 00:10

İLGİLİ HABERLER