Spor
  • 20.10.2016 10:21

Riekerink forvete ayar çekti

Jan Olde Riekerink’ten forvete ayar

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Trabzonspor maçında Podolski-Eren ikilisini çift forvet olarak sahaya sürecek. Wesley Sneijder’in yokluğunda ise takımın orta alandaki maestrosu Portekizli Josue olacak.

Ligin 8. haftasında cumartesi günü Trabzonspor'u konuk edecek olan Galatasaray'da Teknik Direktör Riekerink, rakibini yıkmanın planını yaptı. Çift forvete dönecek olan Hollandalı teknik adam, bu bölgede Lukas Podolski – Eren Derdiyok ikilisine görev verecek. Alman golcünün tamamen hazır olması tecrübeli teknik adamı bu tercihe iterken kadrodan kesilecek isim de belli oldu. Hollandalı çalıştırıcı, Gençlerbirliği karşılaşmasında performansından memnun kalmadığı Yasin Öztekin'i kulübeye çekecek.

Takıma önceki gün katılan ve sakatlığı süren Wesley Sneijder'in yokluğunda Teknik Direktör Jan Olde Riekerink'in orta sahadaki oyun kurucusu yine Josue olacak. Hollandalı futbolcu ne kadar oynamak istediğini dile getirse de tecrübeli teknik adam oyuncusunu riske etmek istemiyor. Sarı-kırmızılılarda yıldız futbolcunun kadroda olacağı,maçın gidişatına göre ikinci devrede oyuna girebileceği kaydedildi. Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ni tek golle mağlup ettiği karşılaşmada Josue büyük beğeni toplamıştı.

Güncellenme Tarihi : 20.10.2016 10:25

İLGİLİ HABERLER