Spor
  • 26.4.2013 22:24

Robben ile kıran karına pazarlık

Sarı kırmızılılar dünyaca ünlü yıldızla kıran kırana bir pazarlığa tutuştu.

Galatasaraylı yöneticilerle Bayern Münih'in yıldız ismi Arjen Roben'in menajeri arasında sıkı pazarlıklar yaşanıyor.

Akşam’dan Uğur Asarlı’nın haberine göre, Galatasaray ile Bayern Münih’in yıldızı Arjen Robben arasında olay yaratacak bir transfer pazarlığı yaşandı.

Yıllık 6 milyon avro
Galatasaray, Başkan Ünal Aysal’ın ilk hedefi haline gelen Bayern Münih’in 10 numarası Arjen Robben için beklenen hamleyi yaptı. Galatasaraylı yöneticilerle görüşen Robben’in manajerliğini de yapan babası Hans Robben, Galatasaray’dan 4 yıllık imza, yıllık 6 milyon avro ve 500 bin avro da komisyon ücreti istedi. Baba Robben transferin ancak şartlar sağlanırsa gerçekleşeceğini belirtti. Yıldız oyuncunun bonservis bedeli ise 8-10 milyon avro arasında.

Sneijder etkisi
Arjen Robben’in Galatasaray’a gelmeye sıcak baktığı öğrenilirken, Wesley Sneijder transfer için Robben’e Galatasaray’ı anlattığı ve Türkiye’deki hayattan övgü ile bahsettiği öğrenildi.

Robben imza atarsa zirveye oturacak
Hollandalı yıldız eğer Galatasaray’a imza atarsa, kazandığı ücret itibariyle Drogba ve Sneijder’i de geride bırakacak. Didier Drogba, Galatasaray’dan yıllık 4 milyon avro kazanırken maç başı da 15 bin avro alıyor. Sneijder ise yıllık 4.5 milyon kazanırken maç başı da 25 bin avro elde ediyor. Robben eğer imza atarsa 6 milyon avro ile zirvede olacak.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:52

İLGİLİ HABERLER