Spor
  • 30.5.2015 15:31

Sabri’den Abitoğlu’na kırmızı kart

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında şampiyonluğunu geçen hafta garantileyen Galatasaray, Çaykur Rizespor’a konuk oldu.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Çaykur Rizespor, şampiyonluğunu garantileyen Galatasaray'ı ağırladı. Eren ve Umut'un karşılıklı golleriyle 1-1 eşitlikle sonuçlanan karşılaşmanın sonunda maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu'na renkli bir veda yapıldı. Hakemlik kariyerini noktalayan Abitoğlu'nu omuzlara alan iki takımın oyuncuları tecrübeli hakeme köpük sıktı. Galatasaray'ın deneyimli ismi Sabri Sarıoğlu ise hakem Abitoğlu'na kırmızı kart göstererek renkli görüntüler oluşturdu. 

Yeni Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşma, Rize’ye şampiyon olarak gelen Galatasaray dışında maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu için de ayrı bir anlam taşıyordu. Hakemlik kariyerini noktalama kararı alan Abitoğlu, Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı ile son kez düdük çalıyordu.

Karşılaşma şampiyon Galatasaray ile hakemliğe veda eden Abitoğlu’nun alkışlarla sahaya girmesi ile başladı. Maçın sonunda ise Galatasaray Kaptanı Sabri Sarıoğlu, Abitoğlu’na beklenmedik bir şaka yaptı. Son düdük ile birlikte Abitoğlu’nu kutlamak için yanına gelen futbolculardan Kurtuluş, Abitoğlu'na köpük sıkarken, tecrübeli oyuncu Sabri Sarıoğlu ise, hakemin cebinden kırmızı kartını alarak Abitoğlu’na gösterdi. Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı ile birlikte hakemlik kariyerini noktalayan Mustafa Kamil Abitoğlu maç sonu omuzlara alındı. Herkesin gülerek karşılık verdiği bu şaka ile Abitoğlu’nun hakemlik kariyeri sona erdi. (amkspor)

CGQJXWzWcAEoKuS

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:08

İLGİLİ HABERLER