Spor
  • 23.6.2004 00:08

SAİDO GALATASARAY'LA İLK ANTREMANINA ÇIKTI

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ergun Gürsoy, hakkında Beşiktaş'tan transfer teklifi aldığı şeklinde söylentiler çıkan Hakan Şükür ile yarın görüşeceklerini söyledi.
     Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Antremandan sonra basının sorularını yanıtlaşan Gürsoy, Hakan Şükür'le ilgili iddiaların dikkate alınmamasını isteyerek, ''Yarın görüşerek bu konuyu çözümleyeceğiz'' dedi.
     Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmana milli futbolcuların yanı sıra ülkesinde bulunan Mondragon katılmazken, dizinde sakatlığı bulunan Ayhan koşunun ardından çalışmayı yarıda bıraktı. Özellikle yeni takımıyla ilk kez antrenmana çıkan Kamerunlu Saidou sade ise futboluyla dikkati çekti.
     Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, yarından itibaren takımın çalışma temposunu artıracak. Sağlık kontrolleri nedeniyle iki gündür tek antrenman yaptıran Rumen çalıştırıcı, 27 Haziran Pazar gününe kadar her gün çift idman yaptıracak. Pazar gününü tek çalışmayla geçirecek sarı-kırmızılılar, bir sonraki gün de yeni sezon hazırlık kampı için Hollanda'ya gidecek.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:26

İLGİLİ HABERLER