Spor
  • 9.5.2012 00:51

Şampiyon Beşiktaş!..

BJK Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanan final karşılaşmasına Siyah-beyazlılar, İbrahim Demir, Oğuzhan Büyük, Vladimir Zelic, Viktor Ladyko, Ramazan Döne, Ercan Aşıkoğlu ve Tolga Özbahar yedisi ile başladı.
Maça Ramazan Döne'nin golüyle başlayan Siyah-beyazlılar, konuk ekibin sert savunmasını aşmakta zorlanınca ilk 10 dakika 3-3 eşitlikle geçildi. Viktor Ladyko ve Oğuzhan Büyük'ün çabaları skor üstünlüğümüzü korumaya yetmeyince Büyükşehir Belediye Ankaraspor, devreyi 8-9 galip tamamlandı.
Beşiktaş, ikinci yarının hemen başında Viktor Ladyko ve Tolga Özbahar'ın golleriyle skoru lehine çevirdi. Ramazan Döne ve Bülent Erkol ile hücumdaki etkinliğini sürdürmek isteyen Siyah-beyazlı takım, 20 dakikada 7 gol üretti ve maçın son 10 dakikalık bölümüne 16-15 önde girdi. Son saniyelerine 18-18 berabere girilen maçta kazanılan 7 metre atışını Viktor Ladyko gole çeviremedi ve karşılaşma uzatmaya gitti.
Siyah-beyazlılar, ilk uzatma devresinin başında üst üste 2 gol bulmasına rağmen rakibinin hızlı hücumlardan bulduğu gollere engel olamayınca ikinci uzatma devresine 20-21 geride girdi. Uzun süre geriden takip ettiği rakibini son saniyede Okan Yalçıner'in kullandığı 7 metre atışıyla yakalayan Siyah-beyazlılar, skoru 24-24'e getirdi ve karşılaşma üçüncü uzatma devresine taşındı. Siyah-beyazlılar, 1 gol bulabildiği üçüncü uzatma devresinde kalesinde de 1 gol gördü ve dördüncü uzatma devresine 25-25 berabere
girildi. Bu bölümde golü erken bulan Beşiktaş, savunmada disiplinli oyunuyla kalesini gole kapadı ve maçı 27-25 kazanarak şampiyon oldu.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 18:08

İLGİLİ HABERLER