Spor
  • 7.12.2017 01:04

Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim gözaltına alındı

Kiralık olarak forma giydiği Şanlıurfaspor'un kulüp binasında darp edilen Trabzonsporlu futbolcu Mertcan Çam, kulüp yöneticileri ve saldırganlar hakkında şikayetçi oldu. Emniyet yetkilileri, Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim'i gözaltına aldı.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin yetim, Mertcan Çam'ın darp edildiği olayla ilgili gözaltına alındı. 

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, dün gece antrenman sırasında Mertcan Çam'ın darp edildiği olayla ilgili bu akşam gözaltına alındı. Gözaltına alınan Yetim'in emniyette ifade verdiği belirtildi.

Kulüp, Twitter ve Facebook adresinden Başkan Emin Yetim'in gözaltına alındığını doğruladı. Şanlıurfasporlu futbolcu Mercan Çam, kulübün yöneticileri tarafından darp edildiği iddiasıyla şikayette bulunmuştu.

MERTCAN NE DEDİ?
Başında, yüzünde ve bacaklarında darp izi olan Çam, vahim bir durum yaşadığını söyledi. Saldırının şokunu üzerinden atamadığını ifade Mertcan Çam, "İki sezondur Urfada'yım. Hakkımı aradım başka bir şey değil. Urfa'dan geldim, Erzincan'da şikayetçi oldum. Gençlik ve Spor Bakanına teşekkür ederim. Gerekli şikayetimi ilgili yerlere yaptım. Kolay kolay sindirilecek bir durum değil. İnşallah adalet yerini bulur. Ben sporcuyum sonuçta, bir sözleşme yapıyorlar, bu benim hakkım. Alınterimle kazanıyorum. O şahıslar, kişi veya kişiler cezalarını çekecekler. Destek veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu..

Güncellenme Tarihi : 7.12.2017 02:12

İLGİLİ HABERLER