Spor
  • 13.9.2008 14:27

SELÇUK AYDIN’DAN TARİHİ NAKAVT!

Dünya Kıtalararası Ortasıklet Boksörümüz Selçuk Aydın, Almanya'nın Cuxhaven kentinde çıktığı ilk unvan maçında rakibini nakavt ederek kemerini korumayı başardı.
Rus rakibi Murad Khzuev karşısında muhteşem bir maç çıkaran Karadeniz Fırtınasının rakibi ölümden döndü. Maçın ilk yarısını rakibini yoklayarak geçirin boksörümüz, ikinci yarının başlamasıyla ateş gibi rakibinin üzerine fırladı. Rakibine vurduğu sağlı sollu yumruklarla sersemleten şampiyon bu saniyelerde maçı kazanacağının ilk sinyallerini verdi. Bir anda rakibine indirdiği sol ve sağ yumrukla yere seren Karadeniz Fırtınasının yaptığı nakavtı çok az insan görebildi. Hızlı bir şekilde yere düşen rakip kalkamadı. Ring hakeminin ardından ringe doktor girdi. Durumun ciddi olduğu anlaşılınca ringde ilk müdahale yapıldı. Yaklaşık dört beş dakika yerde baygın olarak yatan rakip yavaş yavaş kendine geldi.
SELÇUK: MAÇA ÇOK İYİ HAZIRLANDIM
Bu sonuçla Selçuk Aydın, WBC kemerini korumayı başardı. Şampiyon bundan sonra her an için dünya şampiyonluğu maçı için ringe çıkabilir. Maçın ardından bir açıklama yapan şampiyon, 'Maç için iyi hazırlanmıştım ve meyvelerini aldım. Bundan sonraki hedefim ülkeme ilk dünya şampiyonluğunu da yaşatmaktır. Ben buna hazırım ve menajerim bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor. Beni destekleyen tüm seyircilerime çok teşekkür ederim' dedi.
HACIİBRAHİMOĞLU: SELÇUK'A DEVLETİMİZ DESTEK OLMALI
Trabzonspor Kulübü eski başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ise Selçuk'un olimpiyat sporcularından daha fazla ülkemizin tanıtımını yaptığını ve başarılı oluğunu belirterek, 'Artık devletimiz Selçuk Aydın gerçeğini görmelidir. Olimpiyatlara bir sürü para yatırıldı ancak sonuç istediği gibi olmadı. Selçuk Aydın'a sahip çıkılmalı ve desteklenmelidir çünkü bundan hem devletimiz hem de Selçuk Aydın kazançlı çıkacaktır' dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 06:16

İLGİLİ HABERLER