Spor
  • 23.7.2016 13:49

Selçuk Riekerink'i uyardı: Gönderirsen pişman olursun

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da gelecek ve gönderilecek isimler merakla bekleniyor.

Orta saha ve hücum hattına mutlaka transfer yapacak sarı-kırmızılılar, kadrosunda da önemli isimleri çıkaracak. Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetime ilettiği raporda, Umut Bulut, Tarık Çamdal ve Olcan Adın'ın gönderilmesini istedi. Elinde şişkin bir kadro bulundurmak istemeyen Hollandalı teknik adam, 3 oyuncunun yetersiz olduğunu ifade etti.

Ancak takım içinde Riekerink'in isteğini öğrenen birkaç futbolcu rapordan rahatsız olurken kaptan Selçuk İnan, hocasıyla konuşmaya karar verdi. Olcan'ın kesinlikle takımdan gönderilmemesi gerektiğini düşünen, yıldız oyuncu Hollandalıya fikirlerini iletti.

 HOCAM OLCAN'I GÖNDERMEYİN

Kaptan Selçuk İnan'ın, Riekerink'le yaptığı görüşmede, "Olcan şu an Türkiye'deki en iyi futbolculardan biri. Takımımıza büyük katkı sağlıyor ve önümüzdeki sezon da sağlayacağını düşünüyorum. Eğer takımdan giderse pişman olabilirsiniz" dediği öğrenildi.

Hollandalının da fikirlerini açık açık söylediği için teşekkür edip, kararını tekrar düşüneceğini oyuncusuna söylediği ifade edildi. Galatasaray 2014-2015 sezonu öncesinde transfer edilen Olcan Adın, takımdaki ilk yılında 41 maçta forma giyip 5 gol kaydetmişti. 1985 doğumlu futbolcu geçen sezon ise 43 maçta görev yapıp, 4 defa fileleri havalandırmıştı.

 4 MİLYON EURO'YA ALINMIŞTI

Gaziantep'teki muhteşem performansını Trabzonspor'da da devam ettiren Olcan Adın, 2014 yazında büyük umutlarla Galatasaray'a transfer olmuştu. Sarı-kırmızılılar Olcan Adın'ın bonservisi için 4 milyon avro ödemişti.

Selçuk İnan-Riekerink zirvesi sonrası Olcan Adın'la ilgili nasıl bir karar çıkacağı merak konusu... Olcan önümüzdeki sezon kalırsa 1 milyon 800 bin avro garanti ücret alacak.

Güncellenme Tarihi : 23.7.2016 13:50

İLGİLİ HABERLER